http://www.youtube.com/watch?v=NTtdfTc6zW0&feature=fvst
Aga jah, midagi pole öelda, Block toob ikka päris palju kuulsust WRC-le juurde...eriti USA turu poole pealt

Ei. Nad tegid Markko kiivi disaini järgi.Kiiver kirjutas:Palju õnne mehed, tegite McLareni ralliversiooni.

Minu esimene mõte seda autot nähes oli ka Markko kiiver!Olts kirjutas:Ei. Nad tegid Markko kiivi disaini järgi.Kiiver kirjutas:Palju õnne mehed, tegite McLareni ralliversiooni.
Ei lugenud kõiki komme lõpuni ja ka KidrA oli sama meelt olnud

See pole Läti lipu punane. Muidu minuarust väga ilus. Novikovi lisandumine sellesse seltskonda lisab särtsu veelgi üsna ägedalt hakanud hooaja avaetapile. Novikov ju suutis üksi eelmine aasta mõnele igavale etapile väga palju elevust tuua. See aasta pole ka erand ma usun.bluuford kirjutas:Mis?Ilus Läti lipp ju?KidrA kirjutas:Mul on vist russofoobia, ei meeldi need RUSSIA kirjad ja lipud iga ukse ja kapotti peal. Rõve lihtsalt.
Värvilahendusel pole viga. Aga jah see ,et igale poole on topitud sõna mida hing ei taha välja öelda käib närvidele.Ruutu kirjutas:Sama siin, kuid kui need sõnad välja jätta, siis värvilahendus tõesti kena.KidrA kirjutas:Mul on vist russofoobia, ei meeldi need RUSSIA kirjad ja lipud iga ukse ja kapotti peal. Rõve lihtsalt.