Tundub, et nii lähebki.Mirko kirjutas:Pigem võib Sordo hakata Neuville'i kimbutama.
Edit: Latvala oli hinkelsteini tabanud.

Tundub, et nii lähebki.Mirko kirjutas:Pigem võib Sordo hakata Neuville'i kimbutama.

Tema suur eelis on see, et eesnimeks on Sebastien. Teatavasti on sellenimelised seal alati kiired olnud olenemata asendist ja kohast.Makkro kirjutas:Ma ei saa aru kõik kurdavad, et palju liiva ja mulda rajal. Ogieril tuleb tagantpoolt ja ikka on kiirus ja on pidamine.

Sa tahtsid öelda sajandilviplala kirjutas:Tema suur eelis on see, et eesnimeks on Sebastien. Teatavasti on sellenimelised seal alati kiired olnud olenemata asendist ja kohast.Makkro kirjutas:Ma ei saa aru kõik kurdavad, et palju liiva ja mulda rajal. Ogieril tuleb tagantpoolt ja ikka on kiirus ja on pidamine.

Võibolla pealesoit oli järsem ja lasi nina vastu ning alla sõites auto suri ära?Oliverk kirjutas:
Sellisel poodiumil suutis Kruuda kuidagi auto ära lõhkuda?

Ei jään oma "asendi" juurdeMakkro kirjutas:Sa tahtsid öelda sajandilviplala kirjutas:Tema suur eelis on see, et eesnimeks on Sebastien. Teatavasti on sellenimelised seal alati kiired olnud olenemata asendist ja kohast.Makkro kirjutas:Ma ei saa aru kõik kurdavad, et palju liiva ja mulda rajal. Ogieril tuleb tagantpoolt ja ikka on kiirus ja on pidamine.

WRC.com või keegi ütles et oli vedrustuse alla kukkudes lõhkunud. olid püüdnud seal ka parandada aga ei ole asja saanud sellest.domaza kirjutas:Võibolla pealesoit oli järsem ja lasi nina vastu ning alla sõites auto suri ära?Oliverk kirjutas:

Lilepotid on teravad, kui need puruks sõita või otsa kukkudaMagnus kirjutas:WRC.com või keegi ütles et oli vedrustuse alla kukkudes lõhkunud. olid püüdnud seal ka parandada aga ei ole asja saanud sellest.domaza kirjutas:Võibolla pealesoit oli järsem ja lasi nina vastu ning alla sõites auto suri ära?Oliverk kirjutas:

Viimati muutis Gustav, 24 Aug 2013, 14:41, muudetud 1 kord kokku.