Kiddo soon 5000!
Mul on starmani kaabel.xaus kirjutas:Inglise kanal ITV peaks näitama, aga seda näevad vaid väga vähesed SAT tv omanikud.Beef kirjutas:Järsku on siis eurospordis või yle 2. Ega sa tea????xaus kirjutas: Ralli viimane katse toodetakse tõesti LIVE, kuid Kanal2 pole seda ostnud ja meie seda ei näe
gaas on endiselt laiffi
II järgu kommentaator

Moderaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

kui ma raadiost õieti aru sain, siis MM pidi väga tujutu olema (ning mitte väga rahulolev - öelda kommentaariks OK ju ei väljenda ülimat rahulolu). ja üheks peamiseks põhjuseks kommentaatorite sõnul wilsoni käsk maksku mis maksab wales'is võit võtta (soovitavalt kaksikvõit). ma muidugi jagaksin wilsoni soovi, aga mustas meeleolus hambad ristis sõites pole vist väga head tulemust oodata...
Kiddo soon 5000!
No see kõlab juba nagu oleks Vilsson öeld et kui ära ei võida saad tappa.hindrek kirjutas:kui ma raadiost õieti aru sain, siis MM pidi väga tujutu olema (ning mitte väga rahulolev - öelda kommentaariks OK ju ei väljenda ülimat rahulolu). ja üheks peamiseks põhjuseks kommentaatorite sõnul wilsoni käsk maksku mis maksab wales'is võit võtta (soovitavalt kaksikvõit). ma muidugi jagaksin wilsoni soovi, aga mustas meeleolus hambad ristis sõites pole vist väga head tulemust oodata...
gaas on endiselt laiffi
Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

Kiddo soon 5000!
III järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Wilson on oma rahamuredes tõmblema hakanudhindrek kirjutas:kui ma raadiost õieti aru sain, siis MM pidi väga tujutu olema (ning mitte väga rahulolev - öelda kommentaariks OK ju ei väljenda ülimat rahulolu). ja üheks peamiseks põhjuseks kommentaatorite sõnul wilsoni käsk maksku mis maksab wales'is võit võtta (soovitavalt kaksikvõit). ma muidugi jagaksin wilsoni soovi, aga mustas meeleolus hambad ristis sõites pole vist väga head tulemust oodata...
Moderaator

DANIEL CARLSSON
Peugeot Off the road
Pole mitte esimene kord Carlssonil off road minna
Peugeot Off the road
Pole mitte esimene kord Carlssonil off road minna
Viimati muutis Jaanus, 17 Sept 2004, 16:03, muudetud 1 kord kokku.
Kiddo soon 5000!
Kiddo soon 5000!