Äkki enne uurid asja kui tühja tuled kirjutama?aix kirjutas:Aga miks sellel rallil Kaur enne Tänakut stardib? Kruuda okei, ta sõidab kangemas klassis, aga miks Kaur?

Sry OT, aga ilmselgelt on sellel küsimusele vastused olemas autorally.lv lehel ja nagu rallifoorumis kombeks on saanud siis tuleb kõigele lollidele küsimustele nähvata vastu...soca kirjutas:krt inimene ei või küsida ka enam

K...t nähva oma ette kuskil peegli ees. Ma ei käi kõiki ralli lehti läbi ja ei otsi küsimusele vastust.Karla kirjutas:Sry OT, aga ilmselgelt on sellel küsimusele vastused olemas autorally.lv lehel ja nagu rallifoorumis kombeks on saanud siis tuleb kõigele lollidele küsimustele nähvata vastu...soca kirjutas:krt inimene ei või küsida ka enam
Andke andeks.

Selge pilt. Mulle lihtsalt tundus, et eile startis kah Kaur eespool Tänakut. Sellepärast jäi segaseks.bluuford kirjutas:Starditakse esimese päeva tulemuste alusel. Kuna esimesel päeval oli palju lahtist kruusa (Ott startis eespool) ja Ott oli veits haige, siis oli Kaur eile lihtsalt sutsu kiirem ja startis täna tema ees. Miks Lukyanuk vahepeal ette tõsteti, seda ma ei tea. Miks aga Kruuda enne Tänakut startis oli põhjuseks see, et Kruuda startis juba eelmisel nädalal... aga seda hoopis Saksamaa rallil

Viimati muutis Inka, 11 Mär 2019, 16:09, muudetud 1 kord kokku.