I järgu kommentaator

Paddon Otist mööda. Ott Sordost mööda... ehk
Diagnoos: rallisõltlane

Mulle väga meeldib kuidas kõik teavad mis kohustused ja jutud on meeskonna siseselt räägitud ning mis seal tegelikult toimub. Seda mida press räägib ei tasu kullana võtta. Siis on asi selge kui paber määritud.snakeplissken kirjutas:sellise kiirusega lõpuni tulla...siis ilmselt Fordis kohta ei ole.
I järgu kommentaator

lõpp on eriti ära vajunud ottil
eksisn tänak kaheksas. Paddon sai mööda 2,4 sekkiga.
Tundub, et Tänakul mott maas
Tundub, et Tänakul mott maas
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

Kui Evansist ollakse kruusal ka juba nii palju aeglasem siis on minu arust midagi jama, +17 sekundit juba üldis Evansile.
Minu arvamus sama mis eile shakedownil, Ott ei tunne ennast hästi sellistes oludes ei asfaltil ega ka kruusal ning Evansil vastupidi.
Ootan juba teist läbimist.
Minu arvamus sama mis eile shakedownil, Ott ei tunne ennast hästi sellistes oludes ei asfaltil ega ka kruusal ning Evansil vastupidi.
Ootan juba teist läbimist.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"

Muideks.. Ma olen 100% kindel, et rallifoorumi kasutajate hulgas on inimesi, kes ilmselt teavadki rohkem, kui vaid see, mida pressis kirjutatakseVahula kirjutas:Mulle väga meeldib kuidas kõik teavad mis kohustused ja jutud on meeskonna siseselt räägitud ning mis seal tegelikult toimub. Seda mida press räägib ei tasu kullana võtta. Siis on asi selge kui paber määritud.snakeplissken kirjutas:sellise kiirusega lõpuni tulla...siis ilmselt Fordis kohta ei ole.
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
I järgu kommentaator

Julmad vahed on juba esimestega.
I järgu kommentaator

Kolme katsega liidrile minut....njah. seis on sellineponx kirjutas:Julmad vahed on juba esimestega.
rallinarkar
I järgu kommentaator

Oleks keegi öelnud ralli alguses, et meie mees peale kolme katset juba minutiga kaotab......njaa
Raja olud muutuvad iga autoga.
Man and machine against mother nature!!!
Rallifoorum 24/7

einoh muidugi kõike ei tea, aga kõik on põhimõtteliselt enamvähem sama nagu 2012Vahula kirjutas:Mulle väga meeldib kuidas kõik teavad mis kohustused ja jutud on meeskonna siseselt räägitud ning mis seal tegelikult toimub. Seda mida press räägib ei tasu kullana võtta. Siis on asi selge kui paber määritud.snakeplissken kirjutas:sellise kiirusega lõpuni tulla...siis ilmselt Fordis kohta ei ole.
I järgu kommentaator

Tänak "This stage is more polished and less rutted than the ones before. I'm struggling with the rhythm a bit in the car but this is a long rally. I just need to improve."
Rallifoorum 24/7

Homne päev ei tundu ka parem tulema, lubatakse vihma nii enne katseid kui ka katsete ajal.

Kui Paddoni ja Sordo ära võtaks Ott oleks minuarust väga hea juba.

Eile siin mõni vaidles vastu, aga shakedowni ajad ikka näitavad midagi...
Rallifoorum 24/7

Ogieril siis homme 3 meest juba ees teed sitemaks sõitmas, saab huvitav olema jälgida tema kulgemist siis.
Rallijumal
Ma olin see tarkpea kes lootis, et kaotus võiks jääda alla minut 30sekundi ralli lõpuks. Tundub, et vähemalt 3min pakist me ei pääse, mehhaaniku töökoht peaks järgmiseks aastaks vähemalt kindel olema Ottile, mingigi lohutus.

Ei selle Pelletforce bussijuhiksDivine kirjutas:Ma olin see tarkpea kes lootis, et kaotus võiks jääda alla minut 30sekundi ralli lõpuks. Tundub, et vähemalt 3min pakist me ei pääse, mehhaaniku töökoht peaks järgmiseks aastaks vähemalt kindel olema Ottile, mingigi lohutus.
I järgu kommentaator

Vahula kirjutas:Ei selle Pelletforce bussijuhiksDivine kirjutas:Ma olin see tarkpea kes lootis, et kaotus võiks jääda alla minut 30sekundi ralli lõpuks. Tundub, et vähemalt 3min pakist me ei pääse, mehhaaniku töökoht peaks järgmiseks aastaks vähemalt kindel olema Ottile, mingigi lohutus.
Rallifoorum 24/7

No rahu rahu, alles 3 katset möödas. Teine läbimine peaks reaalsema pildi andma.