ma sain küll nii aru. kiireks lähebBurns kirjutas:Küsimus Strikele- kas Mehhiko ralli ajad tuleb selle nädala lõpuks ära saata, nagu ralli kalendrist näha võib?????
aga auhinnaks võin kellegi korraks sülle võtta

Just nii! Nagu WRC ju oli. See nädal kui ilmuvad ajad on vaja juba harjutada järgmiseks ralliks ja saata ajad.Burns kirjutas:Küsimus Strikele- kas Mehhiko ralli ajad tuleb selle nädala lõpuks ära saata, nagu ralli kalendrist näha võib?????
Viimati muutis Kolin, 15 Sept 2005, 13:16, muudetud 1 kord kokku.

Peaks need lugejad kõik kokku pakkima ja ühiselt tuutud viltu sõitma. Äkki siis tuleb neil paremini välja? Aga räägitakse, et uues"WRC EVOLVED" mängus on kaardilugejate tuutud juba sirgeks pekstud ja igati viisakadKolin kirjutas:tegin Gallid st. antsin kaardilugejale lõuga. Ta luges mulle ühe parem kurvi nii hilja, et ma olin juba sinna sisse keeranud.käisgi laks ära ning siis mõlises veel, et what a your tooying. See ajas ikka närvi küll. Krt panin talle pikku kiivrit laksu ära nii, et endal näpu luu katki.

Njaaaaa...Mehhikos hoidke mehed alt...Krusa kirjutas:lasin top3 wrc ajad välja ja ütleks, et on isegi võimalikkambu kirjutas:küsimus kõigile kas keegi juba on JWRC sõitnud WRC parima aja üle? minul on mehikos ühel katsel 2seki puudu,aga ma pingutan ja küll ma üle löönja kui mitte mina (supperroheline
), siis Kait ikka

Ei hakka siin keegi naerma-kõik me oleme nullist alustanud. Ja Monte aegade üle sa küll häbi ei pea tundma. Ega ma sinust palju parem polegi ju.!!!!Krusa kirjutas:Mehiko on kergem kui Monte. WRCga kahjuks palju võrrelda ei oska kuna seda sai nii vähe sõitaenamus 6500km-st on sõidetud junnuga
Niipalju ainlt, et junnuga eksides kaotad rohkem ja kohalt minnes liigub nagu tigu
Aegu kahjuks ütelda ei julge kuna hakkate kõik naerma

Võin ka julgelt väita, et vaatasin Kambu Mehhiko aegasi ja ütlen seda, et ma ei ütle midagi.kait kirjutas:Vaatasin su mehhiko aegu ja võin julgelt väitta et yhe sinu katse aja olen yle sõitnudkambu kirjutas:küsimus kõigile kas keegi juba on JWRC sõitnud WRC parima aja üle? minul on mehikos ühel katsel 2seki puudu,aga ma pingutan ja küll ma üle löön

Te võite neid vahtida palju tahateBurns kirjutas:Võin ka julgelt väita, et vaatasin Kambu Mehhiko aegasi ja ütlen seda, et ma ei ütle midagi.kait kirjutas:Vaatasin su mehhiko aegu ja võin julgelt väitta et yhe sinu katse aja olen yle sõitnudkambu kirjutas:küsimus kõigile kas keegi juba on JWRC sõitnud WRC parima aja üle? minul on mehikos ühel katsel 2seki puudu,aga ma pingutan ja küll ma üle löön![]()
![]()
![]()

Sa ütlesid suht pehmelt, et monte läks aia taha. Monte läks täitsa p****e. Nii vigaselt sõitsin viimati siis kui alles esimest korda pleikarit nägin.Burns kirjutas:Kuidas siis minu meeskonna kaaslastel djmaddogil ja Tomil Mehhiko testid lähevad. Mul endal küll tunne päris hea aga noh kunagi ei või teada, kui kiiresti konkurendid on sõitnud.
Kolin kas Mehhiko ralli eel on tunne parem, sest tundub, et Monte läks sul päris aia taha.