Ok. Kuid kui homme on sama jama siis mina lähen küll ilmselt lolliks ilma infita. Kaua sa jäksad läptopiga ja mobiliga tühja õhku püüdaCarlos kirjutas:Lendamine on palju meeldivam kui minu homne hommik!kaits kirjutas:Mõningatel veab. Mull läheb küll raskeks . Tuleb vist hommikul otse tänase päeva lõpetamiselt lennuki peale minnaCarlos kirjutas: Mõni laseb täna liugu äia varudel:)
Rallifoorum 24/7

Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
---

IV järgu kommentaator

Moderaator

IV järgu kommentaator

Moderaator

No ole nüüd, katsuks ikka enne kohalikud rallid ilusti ära korraldada! Ilma tobedate null masinate õnnetusteta. Me ei saaks sellega hakkama, kahjuks.Green_Day kirjutas:xaus kirjutas:Ma väga loodaks, et venemaale etappi siiski ei anta. Pigem siis juba Norra.kaits kirjutas:Uutest rallidest mainiti praegu Sankt Peterburgi venemaal talve ralliks.
Varsti võib siis tulla veel üks MM talve etapp ja kus veel!!!!
Või Eesti
---

Moderaator

II järgu kommentaator

---

Kiddo soon 5000!
II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

---

II järgu kommentaator

---

Provera soovib teise ringi peatamist ja põhjendused on tegelikult vägagi õiged. Sõitjad pole arvestanud katsete läbimist pimeduses jne. www.worldrallynews.com
Kasuta ikka turvavööd ka!
II järgu kommentaator

Moderaator

Provera ütleb, et tänased katsed katkestati täiesti põhjendamatult, sõitjate sõnul polnud pealtvaatajatega mingeid probleeme!Carlos kirjutas:Provera soovib teise ringi peatamist ja põhjendused on tegelikult vägagi õiged. Sõitjad pole arvestanud katsete läbimist pimeduses jne. www.worldrallynews.com
Ralli organiseerijate tegevus jätab ikka kõvasti soovida