I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Moderaator

V järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

V järgu kommentaator

Moderaator

Õnnitlused veelkord Tom ile hooaja ja karjääri esimese võidu puhul. Nüüd siis hooaeg poole peal ja järgmine ralli kõikide sõitjate hulgas alati oodatud Neste Rally Finland.
Samas on päris huvitav seik see, et hooaja esimesed neli rallit on võitnud kõik eri sõitjad. Strike, Burns, Aix, Tom. Samas on meeskondadest võite saavutanud vaid kaks meeskonda viiest. Suzuki (2) ja Ford (2).
Peugeoti meeskonnale ja Maikole võib kindalasti õnne soovida esimese SS võidu puhul. Tubli töö Maiko. Loodetavasti näeme sind õige pea ka poodiumil.
Edu kõigile testidel.
P.S Kui saabun täna tagasi hr.Jaak Maateni mälestus ürituselt Aravetelt lisan ka uued punktiseisud.
Samas on päris huvitav seik see, et hooaja esimesed neli rallit on võitnud kõik eri sõitjad. Strike, Burns, Aix, Tom. Samas on meeskondadest võite saavutanud vaid kaks meeskonda viiest. Suzuki (2) ja Ford (2).
Peugeoti meeskonnale ja Maikole võib kindalasti õnne soovida esimese SS võidu puhul. Tubli töö Maiko. Loodetavasti näeme sind õige pea ka poodiumil.
Edu kõigile testidel.
P.S Kui saabun täna tagasi hr.Jaak Maateni mälestus ürituselt Aravetelt lisan ka uued punktiseisud.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
II järgu kommentaator

Tom, õnnitlused sulle Kreeka ralli võidu puhul. Mul sulle üks palve ka ja teistele Fordi sõitjatele. Teeks nii, et hõivaks Soomes kõik poodiumi kohad. Noh, näitaks teistele koha kätte
Siis kuuekesi hea poodiumil sampust pritsida. Aga ärge sellest teistele meeskondadele rääkige, see on meie väike saladus

Diagnoos- Rallisõltlane

II järgu kommentaator

ha haa haBurns kirjutas:Tom, õnnitlused sulle Kreeka ralli võidu puhul. Mul sulle üks palve ka ja teistele Fordi sõitjatele. Teeks nii, et hõivaks Soomes kõik poodiumi kohad. Noh, näitaks teistele koha kätte![]()
![]()
Siis kuuekesi hea poodiumil sampust pritsida. Aga ärge sellest teistele meeskondadele rääkige, see on meie väike saladus
![]()
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Olen vait kui sukk.kambu kirjutas:ha haa haBurns kirjutas:Tom, õnnitlused sulle Kreeka ralli võidu puhul. Mul sulle üks palve ka ja teistele Fordi sõitjatele. Teeks nii, et hõivaks Soomes kõik poodiumi kohad. Noh, näitaks teistele koha kätte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
soome on susuki meeste pärusmaa
Tom-ile palju õnne ja teretulemast rallivõitjate klubisse.

Hooaja Kaval Ants

algaja kommentaator