Seda et Skoda liigub tõestas juba ju Colin eelmisel aastalFulber kirjutas:Järelikult see Škoda ikka liigub
Diagnoos: rallisõltlane

Hooaja Rallivõlur

Hirvonen + 14, Stohl +8 Duvalile.
Moderaator

Super hea töö Francois!!! Samas Skoda hoog pole Montes üllatav. Võitis ju Benque eelmine aasta Skodaga kaks katset Montes kui ma mäletan.
Viimati muutis Strike, 20 Jaan 2006, 17:03, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Hooaja Rallivõlur

Jah, siiralt hea meel Škoda üle. Tuleks ikka siit poodium, oleks väga timm.
Hooaja Rallivõlur

Mis Bosse kehva aja taga on huvitav?
Hooaja Rallivõlur

Atkinson, Panizzi +30 sekki.
Suuresti tänus sellele, et katse peatati sel momendil kui tema aeg oli kõige kiirem.Strike kirjutas:Super hea töö Francois!!! Samas Skoda hoog pole Montes üllatav. Võitis ju Benque eelmine aasta Skodaga kaks katset Montes kui ma mäletan.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Moderaator

Peaks õige olema küll, Benque oli kiirem paaril katsel.Strike kirjutas:Super hea töö Francois!!! Samas Skoda hoog pole Montes üllatav. Võitis ju Benque eelmine aasta Skodaga kaks katset Montes kui ma mäletan.
Hooaja Rallivõlur

Loeb siis bosse eest ära 1:16
Moderaator

Hooaja Rallivõlur

Jah see aasta pidavat olema Loebi autole paigaldatud ka nupp "autopiloot", et neil ralllidel, kus mees juba pikalt eest ära läheb, vajutab seda nuppu ja auto viib ise mehe vaikselt ja turvaliselt kohale. Kiiret ju pole kuskile.Kolin kirjutas:Nüüd ta saab ülejäänud paevad rahulikult tempot kontrollida ja vajadusel ainult kulgeda.Fulber kirjutas:Loeb siis bosse eest ära 1:16
I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Ja endiselt ühtegi katkestajat?
I järgu kommentaator

Moderaator