Diagnoos: rallisõltlane

Paasonen 20 sek trahvi, kuna jäi Tc 3 2 minutit hiljaks 

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

närv on nii püsti, et kõik sassis juba, sry, mai olnud ainuke, kes eksis, sry veelkordKuriUss kirjutas:Oih, täisti imelik, miks mul tekkis järsku tunne, et Subaru Michelinile üle läks ?!?KuriUss kirjutas:Solberg on ju poodiumil.Jälgija kirjutas:Kusjuures, Michelin on poodiumilt hetkel väljas
rallinarkar

Paasoneni kommentaar ss 4 kohta: " ... very nice stage, a lot of people..." 
Hooaja Rallivõlur

just nimelt. GO MITSU!Unine kirjutas:Eelmise aastaga võrreldes on Mitsu mehed ikka midagi hullu autoga teinudwow

I järgu kommentaator

Ek tegi sama triki, millega S. Loeb sai hakkama.

K. Sohlbergi masinal vaid esimene käik ja kuna services on 3 katse pärast läheb Tal raskeks 
I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

mitsu on tõesti konkurentsis, kuid kuidagi kummaliselt - kui rova oleks kolmas, siis ma saaksin veel kuidagi aru (2002 II, 2001 I...), aga galli (2004 24. koht vist)... ma loodan, et see ei lõpe nii, nagu tavaliselt sellised hullud paugutamised tavatsevad lõppeda!
Fulber kirjutas:just nimelt. GO MITSU!Unine kirjutas:Eelmise aastaga võrreldes on Mitsu mehed ikka midagi hullu autoga teinudwow
III järgu kommentaator

Gigi on eelmistel aastatel olnud Rootsis kiire, siis küll aga n-rühma masinatega.hindrek kirjutas:mitsu on tõesti konkurentsis, kuid kuidagi kummaliselt - kui rova oleks kolmas, siis ma saaksin veel kuidagi aru (2002 II, 2001 I...), aga galli (2004 24. koht vist)... ma loodan, et see ei lõpe nii, nagu tavaliselt sellised hullud paugutamised tavatsevad lõppeda!
Fulber kirjutas:just nimelt. GO MITSU!Unine kirjutas:Eelmise aastaga võrreldes on Mitsu mehed ikka midagi hullu autoga teinudwow
Viimati muutis Timole, 11 Veebr 2005, 15:52, muudetud 1 kord kokku.
I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Miks ka mitte?Tom kirjutas:Märtin 2006 aastal mitsusse!
III järgu kommentaator

Mitsu oleks vaffa, unistuste masin ja supersõitjaTom kirjutas:Märtin 2006 aastal mitsusse!