Ma sain nüüd kooliga selleks aastaks ühele poole ja nüüd peaks olema aega laialt.
Diagnoos: rallisõltlane

Burns kirjutas:Üks teadaanne veel:
Treenige oma korvpalli oskusi, kuna on plaanis väike viskevõistlus, kus võitjale ka väike meene minu poolt![]()
Ja uskuge, auhind on üritamist väärt (seda enne ei ütle, kui võitja on teada). Seda enam, kellele korvpall natukenegi meeldib . Ja see väike üritus ei tohiks kaua aega võtta. Loodan, et kellelgi pole midagi selle vastu
Diagnoos- Rallisõltlane
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

AITÄHH
Ütlen ma teile kõigile kes selle kokkutuleku korraödasid.
See oli minu jaoks väga põnev teid kõiki kohata.
Eriti tänan Burnsi kes lubas seda enda kodas seda teha ja Krusa kes mind kohale toimetas ja kõik teised kes kohal olid.
SUPER näeme veel.
Ütlen ma teile kõigile kes selle kokkutuleku korraödasid.
See oli minu jaoks väga põnev teid kõiki kohata.
Eriti tänan Burnsi kes lubas seda enda kodas seda teha ja Krusa kes mind kohale toimetas ja kõik teised kes kohal olid.
SUPER näeme veel.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.

Tahan tänada kõiki, kes võtsid vaevaks Haapsallu sõita. Ilma teieta poleks seda pidu olnud. Loodan, et kõik jäid üritusega rahule. Mul endal oli küll selline tunne, et ühest õhtust jääb väheks nii, et teinekord tuleks terve nädalavahetuse peale seda planeerida.
TÄNUD KÕIGILE.

TÄNUD KÕIGILE.
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

Burns, tänud Sulle ja Su perele. Tundub, et üritus läheb järjest suuremaks. Kõigil on nii palju rääkida, et ühest õhtust jääb väheks. Järgmise ürituse ajakava ehitame paremini üles, et jõuaks ikka kõike teha.
Uue hooaja meeskondade loosimise teeks ära juulis. Saadan kutsed ka meie välissõitjatele ehk isegi...
Uue hooaja meeskondade loosimise teeks ära juulis. Saadan kutsed ka meie välissõitjatele ehk isegi...
II järgu kommentaator

Burnsi perele veelkord tänud võõrustamise eest ja järgnevalt lingilt mõned meenutused üritusest: http://fotoalbum.ee/pictures.php?action=4&id=99875
III järgu kommentaator