Sidruni meeskond on alustanud päris hästi, tänud Mr.Pants-ile 4 koha eest ning ka teistele liikmetele. Iga punkt on tähtis, et võita meeskondlik tiitel
Jõudu jaksu Rootsi teedel.

Proovisin nuppudega kaa, aga ei oska nuppudega sõita. (Küll läheb siis käiguvahetus sassi või unustasin gaasi anda-Ühesõnaga ei tule midagi välja.kiilakass kirjutas:Sander kas su roolil nag rooli kuljes pole neid nuppe millega saab gaasi ja pidurit vajutada.Ma tean ,et mul on kodus ka mingi logitech rool ja seal nupud kuljes ja kui ma vahest proovin siis ega ma pedaale kull kasutama ei hakkaks.Nuppudega ikka lebo.

ÕIGE Krusa ÕIGEKrusa kirjutas:Kõik, aitab sellest jamast, lähen poodi rooli järgi!

Aga miks sa rooliga ei sõida?kiilakass kirjutas:Njah ma arvan ,et mina proovin puldiga hakkama saada ja ma arvan ,et puldiga võib ka hästi hakkama saada.

Tere tulemast meeste sekkaKrusa kirjutas:Eile sain rooli kätte!
Muutused on suured, vahetasin vaadet. Kui enne vaatasin ülevalt, siis nüüd kapoti pealt. Automaat käigukast lendas nurka ja asemele tuli manuaal...

Tundub, et puldi vendasi jääb järjest vähemaks. Mina aga jään puldile truuks senikaua, kui PS3le rallimäng väljas ja ka Rallifoorumi võistlus sellega hakkamas.Krusa kirjutas:Eile sain rooli kätte!
Muutused on suured, vahetasin vaadet. Kui enne vaatasin ülevalt, siis nüüd kapoti pealt. Automaat käigukast lendas nurka ja asemele tuli manuaal...