Diagnoos: rallisõltlane

Ma nüüd ei teagi kuidas ma seda ütlema peaksin.
Mina Kiilakass pean jätma Rootsi ralli ehk oma lemmiku vahele kuna tuli väga totter asi vahele ja selleks asjaks on EESTI-ANDORRA valikmäng ja mul ei ole sealt mitte mingit võimalust starti jõuda.
Mina Kiilakass pean jätma Rootsi ralli ehk oma lemmiku vahele kuna tuli väga totter asi vahele ja selleks asjaks on EESTI-ANDORRA valikmäng ja mul ei ole sealt mitte mingit võimalust starti jõuda.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
II järgu kommentaator

Kahju.kiilakass kirjutas:Ma nüüd ei teagi kuidas ma seda ütlema peaksin.
Ma tean, mis tunne on oma lemmik Rallys mitte osaleda.
II järgu kommentaator

Kuidas treeningud edenevad???
Ja kui paljudel on Rootsis netist väljakukkumisega tegu olnud?
Ja kui paljudel on Rootsis netist väljakukkumisega tegu olnud?
II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Krusa...kuidas rooliga treeningud kulgevad?
On edusamme?:D
Rallifoorum 24/7

Hea küsimusSander Gryn kirjutas:Krusa...kuidas rooliga treeningud kulgevad?
Esimesi edusamme on näha, aga mitte midagi märkimisväärset. Puldiga sõidetud põhjad jäävad kaugele. Esimesi korralike tulemusi loodan teha alates Uus-Meremaast. Ütleme nii, et kõik ei ole kuld mis hiilgab
PS.puldimehed, te lihtsalt ei kujuta ette mis kohtadest tood masina rooliga ära. Muudest asjadest ei hakka üldse rääkimagi. Ma ei saa aru miks ma selle rooliostu otsuse alles nüüd tegin

Järelikult paeme me puldimehed puhtamalt sõitmaKrusa kirjutas:Hea küsimusSander Gryn kirjutas:Krusa...kuidas rooliga treeningud kulgevad?
On edusamme?:D![]()
Esimesi edusamme on näha, aga mitte midagi märkimisväärset. Puldiga sõidetud põhjad jäävad kaugele. Esimesi korralike tulemusi loodan teha alates Uus-Meremaast. Ütleme nii, et kõik ei ole kuld mis hiilgabRooliga harjumine võtab oma aja.
PS.puldimehed, te lihtsalt ei kujuta ette mis kohtadest tood masina rooliga ära. Muudest asjadest ei hakka üldse rääkimagi. Ma ei saa aru miks ma selle rooliostu otsuse alles nüüd tegin
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Palju õnne vananemise puhul Vidrik
III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Lihtsalt MASENDAV
Citroen´i poisid...teie peate homme meie TEAM´i au üleval hoidma.
Minul tuleb 99% katkestamine.
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator