I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Loodame, et nüüd Solku mootor omadega õhtal.
Hooaja Rallivõlur

II järgu kommentaator

"till kartulis" expert
Duval "lendab"

Piisaks kui nad teed korda teeks. Küprosega on olnud see props, et teed on reegline täpselt sellised nagu nad eelmisest aastast jäid. Ega see ka miski suur asi ei ole kui järhekordne kraavide ja võsa vahel kulgev jaapani ralli asemele keevitatakse.kajakas1 kirjutas:Õhtal või mitte, aga mina küll selle üle nii ei rõõmustaks. See pole ralli, vaid miski romuralli. Ei usu, et kui Markko peaks ka 2. koha saama eriti õnnelik oleks. See ralli tuleb kalendrist maha võttadraggo kirjutas:Loodame, et nüüd Solku mootor omadega õhtal.
II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

---

Mis Jaapan? Portugal tagasi!!! Kusjuures olen ma 90% veendunud, et 2006 kalendris on Portugali ralli sees.KuriUss kirjutas:Piisaks kui nad teed korda teeks. Küprosega on olnud see props, et teed on reegline täpselt sellised nagu nad eelmisest aastast jäid. Ega see ka miski suur asi ei ole kui järhekordne kraavide ja võsa vahel kulgev jaapani ralli asemele keevitatakse.kajakas1 kirjutas:Õhtal või mitte, aga mina küll selle üle nii ei rõõmustaks. See pole ralli, vaid miski romuralli. Ei usu, et kui Markko peaks ka 2. koha saama eriti õnnelik oleks. See ralli tuleb kalendrist maha võttadraggo kirjutas:Loodame, et nüüd Solku mootor omadega õhtal.
I järgu kommentaator

---

"till kartulis" expert
päeva viimane katse algas.

Lihtsalt see Jaapani ralli ei mahu mulle mõistusse. Miskid imekitsad sirged teed, mis kulgesid kuivenduskraavi ja võsa vahel jäid sellest meelde. Väga imelik ralli oli.kakuke kirjutas:Mis Jaapan? Portugal tagasi!!! Kusjuures olen ma 90% veendunud, et 2006 kalendris on Portugali ralli sees.KuriUss kirjutas:Piisaks kui nad teed korda teeks. Küprosega on olnud see props, et teed on reegline täpselt sellised nagu nad eelmisest aastast jäid. Ega see ka miski suur asi ei ole kui järhekordne kraavide ja võsa vahel kulgev jaapani ralli asemele keevitatakse.kajakas1 kirjutas: Õhtal või mitte, aga mina küll selle üle nii ei rõõmustaks. See pole ralli, vaid miski romuralli. Ei usu, et kui Markko peaks ka 2. koha saama eriti õnnelik oleks. See ralli tuleb kalendrist maha võtta
II järgu kommentaator