Burns, viska piltidega link ka kuskile
RFC kokkutulekud
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Kahju, et ei jõudnud ise kohale tulla, sest Linnaring võttis kogu mu aja, kuid nagu kõik ma loodan telefonis kuulsid on mul hea meel, et andsin korraldamis ohjad üle Krusale ja Heixile ning nende ees suur kummardus veelkord, mehed te olete saanud sellega suurepäraselt hakkama.
Samuti on nö minu sõidud sõidetud ja rajad ootavad uusi sõitjaid vallututstele ja loodetavasti Teil ikkagi siin võistlus jätkub.
Kahju, et endal aega enam sõita pole.
Samuti õnne veelkord Rihole, Strike karika võidu puhul ning pean tunnistama, et tellisin küll karika ise, kuid nägin seda alles pildi pealt Riho käes
Seega kahju, et ei saanud olla ise seda üle andmas, kuid kui järgmisel korral mingi kokkutulek ja mul võimalus ka ühineda teiega siis loodan, et mind ikka vastu võtate
Tervitused sõpradele: Krusale, Heixile, Qjule ja Kaitile ning kõigile teistele ilusat suve.
Samuti on nö minu sõidud sõidetud ja rajad ootavad uusi sõitjaid vallututstele ja loodetavasti Teil ikkagi siin võistlus jätkub.
Kahju, et endal aega enam sõita pole.
Samuti õnne veelkord Rihole, Strike karika võidu puhul ning pean tunnistama, et tellisin küll karika ise, kuid nägin seda alles pildi pealt Riho käes
Seega kahju, et ei saanud olla ise seda üle andmas, kuid kui järgmisel korral mingi kokkutulek ja mul võimalus ka ühineda teiega siis loodan, et mind ikka vastu võtate
Tervitused sõpradele: Krusale, Heixile, Qjule ja Kaitile ning kõigile teistele ilusat suve.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Riho P
- III järgu kommentaator

- Reactions: 0
Suured tänud Burnsile ning ta perele ka Rihode poolt.
Samuti suured tänud korraldajatele ning Strike-le Rallifoorum Challenge Rändkarika puhul, olen väga õnnelik
Veel kord aitäh!
Siin ka mõned pildid kokkutulekust http://fotoalbum.ee/users.php?uid=29073
Samuti suured tänud korraldajatele ning Strike-le Rallifoorum Challenge Rändkarika puhul, olen väga õnnelik
Siin ka mõned pildid kokkutulekust http://fotoalbum.ee/users.php?uid=29073
Lucky Strike Honda Racing F1 Team
-
Riho P
- III järgu kommentaator

- Reactions: 0
Kokkutulekul keegi mainis, et tahab Tallinna Ralli pilte näha, täpselt ei mäleta kes aga pildid on siin http://fotoalbum.ee/pictures.php?action=4&id=101577
Lucky Strike Honda Racing F1 Team
Kui mind ka lubatud osalema, siis oleks ka seekord kohal ja miks mitte näiteks samas kohas kus eelmine talv ehk siis Otepääl?Krusa kirjutas:Jaanuar 2008 võiks teha uue kokkutuleku. On kellegil ideid?
Talvel ju ikka Otepääl kõige toredam
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P