Krusa kirjutas:Ajage oma jarised ja aygod joonele, kas anname 30sekki edumaad?
F1 games & online
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
treik
- III järgu kommentaator

- Reactions: 0
Muideks, kuulsin kuluaarides, et Honda on väga heas hoos ja neil pidi üks väga andekas noor sõitja olema, arvan et Sul ei saa mitte lihtne olema.Burns kirjutas:Jube andmine käib![]()
![]()
Ei saa aru miks, sest selge on see, et meile vastast ei ole- ei Toyotsist ega Ferrarist. Testige palju tahes või sõitke tagurpidi. Sorry guys, selline on reaalsus
![]()
-
Burns
- Diagnoos: rallisõltlane

- Reactions: 1
Seda ma tean aga kindlasti ma välistasin konkurentsist Ferrari ja Toyotatreik kirjutas:Muideks, kuulsin kuluaarides, et Honda on väga heas hoos ja neil pidi üks väga andekas noor sõitja olema, arvan et Sul ei saa mitte lihtne olema.Burns kirjutas:Jube andmine käib![]()
![]()
Ei saa aru miks, sest selge on see, et meile vastast ei ole- ei Toyotsist ega Ferrarist. Testige palju tahes või sõitke tagurpidi. Sorry guys, selline on reaalsus
![]()
![]()
![]()
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Milor

Hetk tagasi lõppes kinniste uste taga peetud Toyota vs Ferrari läbirääkimised. Läbirääkimised kulgesid väga raskelt kui mitte õelda et pea võimatult.
Toyota avaldab heameelt, et Ferrari meeskond siiskit ei hüpanud alt ära vaid ikkagi nõustusid "sõpruskohtumisel" osalema. Kahtlusi süvendas ka asjaolu, et viimasel hetkel tehti Ferru meekonnas muudetusi mis kahtlemata näitab, et meeskond on ebalev ja pole terviklik.
Kurvastusega tuleb vaid tunnistada, et seoses Ferrari poolsete kartustega ja tungiva nõudmisega on rajal ja eriti boxialal rakendatud kõrgendatud julgeoleku meetmed. Mis tõttu pealtvaatajaid ei lubada raja territooriumile.
Toyota vabandab oma fännide ees, aga noh mis teha.
Toyota avaldab heameelt, et Ferrari meeskond siiskit ei hüpanud alt ära vaid ikkagi nõustusid "sõpruskohtumisel" osalema. Kahtlusi süvendas ka asjaolu, et viimasel hetkel tehti Ferru meekonnas muudetusi mis kahtlemata näitab, et meeskond on ebalev ja pole terviklik.
Kurvastusega tuleb vaid tunnistada, et seoses Ferrari poolsete kartustega ja tungiva nõudmisega on rajal ja eriti boxialal rakendatud kõrgendatud julgeoleku meetmed. Mis tõttu pealtvaatajaid ei lubada raja territooriumile.
Toyota vabandab oma fännide ees, aga noh mis teha.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
Milor

Ferrari suhtes olen sinuga 100% nõus, kuid Toyota lõmastub su lihtsalt massiga.Burns kirjutas:Seda ma tean aga kindlasti ma välistasin konkurentsist Ferrari ja Toyotatreik kirjutas:Muideks, kuulsin kuluaarides, et Honda on väga heas hoos ja neil pidi üks väga andekas noor sõitja olema, arvan et Sul ei saa mitte lihtne olema.Burns kirjutas:Jube andmine käib![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Just nimelt!Arvatavasti pärast tänaõhtust kahhi peab mees tükkaega antidepressantide kuuril olema...et Ferraril oleks aeg omale igaksjuhuks varu sõitja palgata.Burns kirjutas:Tundub küll! Arvan, et alates homsest ei tule Krusalt ühtegi postitustMilor kirjutas:Burns kirjutas: KES RÄÄGIB![]()
![]()
![]()
Tundub, et mehele hakkas vist reaalsus koitma.
Reaalsus sunnib tiivakesi koomamale tõmbama.