Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

ralli ei ole enam see!puhka rahus kallis sõber!

I järgu kommentaator

Jajaja, seda küll, aga kahe katse järel solpale kaotust peaaegu pool minti! Niimoodi pole veel küll kunagi olnudKuriUss kirjutas:Väga normaalne algus. Mis sel algusel häda on? Esimesel päeval poodiumile niikuinii ei jõuta, see juhtub paremal juhul alles kolmanda.Tan kirjutas:Minu arvates Markkolt kuidagi "nadi" algus, või mis tee arvate? Kuigi terve ralli veel ees.

I järgu kommentaator

Teine positsioon ehk nii tasane polegi ...Tan kirjutas:Äkki Loebi taktika seekord, tasa sõuad kaugele jõuadKuriUss kirjutas:Oih, on vist jah Markkol nadi algus. Normaalolukorras kruusarallil ta Duvalilt kotti ei kipu saama. Eriti arvestades, et Duvalil seekord eksperimentaalkaardilugeja on.
Aga hääd ööd nüüd kõigile väga vapratele. Ma lähen konsulteerin nüüd Une-Matiga veidi.
I järgu kommentaator

Ma siiski pidasin silmas Loebi esimest, mis veel vähem "tasase" sõiduga saavutatud onKuriUss kirjutas:Teine positsioon ehk nii tasane polegi ...Tan kirjutas:Äkki Loebi taktika seekord, tasa sõuad kaugele jõuadKuriUss kirjutas:Oih, on vist jah Markkol nadi algus. Normaalolukorras kruusarallil ta Duvalilt kotti ei kipu saama. Eriti arvestades, et Duvalil seekord eksperimentaalkaardilugeja on.
Aga hääd ööd nüüd kõigile väga vapratele. Ma lähen konsulteerin nüüd Une-Matiga veidi.

Teil seal Sauel on miski eriline huumor. ÖödTan kirjutas:Ma siiski pidasin silmas Loebi esimest, mis veel vähem "tasase" sõiduga saavutatud onKuriUss kirjutas:Teine positsioon ehk nii tasane polegi ...Tan kirjutas: Äkki Loebi taktika seekord, tasa sõuad kaugele jõuad
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator