"till kartulis" expert
"till kartulis" expert
II järgu kommentaator

"till kartulis" expert
Moderaator

Ei Petter, Subaru meeskond, ega ka fännid ei tunnista Wales Rally GB tulemusi, aga kahjuks FIA ei tühistanud neid ja ametlikult on Solbergil siiski kolm võitu ja talle kuulub teine koht. Õnneks ei huvita teised ja kolmandad kohad rallis väga kedagiaix kirjutas:kuidas see teise koha saatus siis on. Bossel ja Solbergil mõlemal 71 punkti, mõlemal 2 etapivõitu, teise koha aga on saanud Bosse 3 korda solberg ühe korra. Kas seega on MM-i hõbe Grönholm?
Viimati muutis Jaanus, 12 Nov 2005, 11:42, muudetud 3 korda kokku.
II järgu kommentaator

"till kartulis" expert
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Ah muidugi. Seda ma ei arvestanud. Järjkordne näide, kus ühe õnnetus on teise õnn.Jaanus kirjutas:Ei Petter, Subaru meeskond, ega ka fännid ei tunnista Wales Rally GB tulemusi, aga kahjuks FIA ei tühistanud neid ja ametliuklt on Solbergil siiski kolm võitu ja talle kuulub teine koht. Õnneks ei huvita teised ja kolmandad kohad rallis väga kedagiaix kirjutas:kuidas see teise koha saatus siis on. Bossel ja Solbergil mõlemal 71 punkti, mõlemal 2 etapivõitu, teise koha aga on saanud Bosse 3 korda solberg ühe korra. Kas seega on MM-i hõbe Grönholm?
Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

Otseselt Duvali vastu ei ole midagi. Mees sõidab lihtsalt parimamrali kirjutas:Päris huvitav lõpplahendus kipub tulema homme.
Aga sellest Duvalivastasusest ma aru küll ei saa.
tehnikaga, mis hetkel Austraalia ralliteedel üldse liikumas on.
Tahaks üle tüki aja näha poodiumi kõrgemal astmel kedagi
teist, mitte sidrunimeest.
Rallifoorum 24/7

Just lihtsalt jutt oli keda eelistaksid näha võitjana ja mina eelistaksin colinit või rovatVilli kirjutas:Otseselt Duvali vastu ei ole midagi. Mees sõidab lihtsalt parimamrali kirjutas:Päris huvitav lõpplahendus kipub tulema homme.
Aga sellest Duvalivastasusest ma aru küll ei saa.
tehnikaga, mis hetkel Austraalia ralliteedel üldse liikumas on.
Tahaks üle tüki aja näha poodiumi kõrgemal astmel kedagi
teist, mitte sidrunimeest.
Diagnoos: rallisõltlane

Kes ei tea veel, siit saab otsepilti...
http://www.rallyaustralia.com.au/one/su ... _video.asp
http://www.rallyaustralia.com.au/one/su ... _video.asp
Rallifoorum 24/7