Ma olen enam kui kindel, et eesmärk on saada tiimi, kus saab sellist palka, et peale karjääri lõppu saaks rahulikult elada..Arkadi.T kirjutas:Kas sa tõesti arvad, et Ott sõidab rallit raha pärast? Ma arvan, et tal on vähe teised eesmärgid. Teades ka Janikat, siis julgen väita küll, et raha põhjal otsuseid seal peres vastu ei võeta. Ja kui päris aus olla, ega ma usu, et Ott ise väga palju saab kaasa rääkida. Otsustavad ikkagi Markko ja MW.stout kirjutas:Jutt on loogiline küll, aga ütle, mis sina teeksid, kui näiteks Toyota pakuks kolme aastat lepingut korraliku palgaga. Olen kindel, et ei D-Mack ega M-Sport ei suuda maksta sama raha, kui Toyota. Eks Tänak peab ju mõtlema ka enda peale, vaja ju enda ja pere tulevik ära kindlustada. Võib ka juhtuda ju nii, et Tänak sõidab ühe aasta Fordiga ära ja siis papa Wilson otsustab jälle, et Tänakust ei saa asja.
Kui nüüd see kõlakas, et Neuville Citroeni ja Suninen Hyundaisse tõsi on, siis Toyotal ei olegi väga kedagi võtta - õigemini võtta on küll, aga Tänak on kõigist valikutest kõige parem.
Ega lõbu pärast poleks üle poole aastast vm perest eemal jm..
See võis 3-5a tagasi nii olla, aga kui nüüd juba mees abielus ja laps omajagu suur, siis vaja ikka raha ka teenida oma tööga..