Rallifoorum 24/7

Kruuda seisab.
Söörlöne!
Diagnoos: rallisõltlane

Kruuda stopped
Rallifoorum 24/7

Kruuda seisab
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
I järgu kommentaator

Kruuda stopped. Nagu tõsiselt terve ralli pole põmst midagi juhtunud ja üks katse keerab kõik siis pea peale?
I järgu kommentaator

+1-huviline2- kirjutas:Kust see fakt nüüd tuleb, et misuga pooleteistkordne edu oleks????
Ma saan aru, et me oleme kurvad ja kurjad, mina ka, aga lampi süüdistada jälle rehve, millega on võidetud katseid rallil kõige rohkem ja juhtidu suurema osa ajast...see on lahmimine.
III järgu kommentaator

Paddon on 10 sek kaugusel, kindlasti üritab Otti veel püüda.
Rallifoorum 24/7

Eelnevatel rallidel ma nõustuks, mõõdetud fakt....siin aga ei saa nii öelda. Tõestust ei ole.Janarr kirjutas:Siis sa ei suuda tõele näkku vaadata, kui aru ei saa, et Michelin ON kiirem rehv.-huviline2- kirjutas:Kust see fakt nüüd tuleb, et misuga pooleteistkordne edu oleks????
Ma saan aru, et me oleme kurvad ja kurjad, mina ka, aga lampi süüdistada jälle rehve, millega on võidetud katseid rallil kõige rohkem ja juhtidu suurema osa ajast...see on lahmimine.
algaja kommentaator

oi sellel katsel ikka juhtub
Rallifoorum 24/7

nüüd on jah, enne ei olnudJanarr kirjutas:Siis sa ei suuda tõele näkku vaadata, kui aru ei saa, et Michelin ON kiirem rehv.-huviline2- kirjutas:Kust see fakt nüüd tuleb, et misuga pooleteistkordne edu oleks????
Rallifoorum 24/7

Keegi viskas hommikul teisel katsel nalja, et see vihm on Wilsoni pisarad.
Kahju, et nii läks.
Kahju, et nii läks.
"Come on, you can see more than that"
I järgu kommentaator

Otile nyyd kainet mõistust ,et yle ei pauguta,muidu kaotab teise koha ka, 10 sek. kaugusel paddon
I järgu kommentaator

Ott tuli kolmel rattal sama kiiresti kui Mads
Rallifoorum 24/7

Nüüd veel võimalus võtta 3 lisapunkt. See natuke leevendaks seda kaotusevalu

Pärn ka seisab...
Rallijumal
Eks see vihmas sõitmine üks paras loterii ole nagu eile mainisin.
Rallifoorum 24/7

Ma arvan ka, et D-Macki pole mõtet süüdistada, targemad räägivad et teatud tingimustes saadi D-Mackidega testidel isegi paremad ajad kui Michelinidega.
Peame kuidagi sellest negatiivsest olukorrast positiivset nägema ja loodame, et selle sõiduga sai natuke oma tulevikku kindlustatud.
Peame kuidagi sellest negatiivsest olukorrast positiivset nägema ja loodame, et selle sõiduga sai natuke oma tulevikku kindlustatud.
Rallifoorum 24/7

Nutt tuleb peale
Rallifoorum 24/7

Pärn ka seisab
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
Live hakkas.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi

Vähemalt oli rehvi purunemine mitte nagu Camillie kes tahtis ratta alt sõita peale finishit