Nu kes siis viib? 'Ega te ometi arva, et mina. Burns vaikselt haudub oma salaplaane ja tuleb teeb meile kõigile tuupi.Krusa kirjutas:Adile õnnitlused Shakedowni võidu puhul. See oli korralik üllatus ja peaks mainima, et Fordi tehasetiimis oli vinge möll peale seda
Aga siit võib vist juba järeldada kes Sardiinia karika kodo viib?
Moderaator

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

SS1 sõitsin esimest korda, aga ss3 on siuke lugu et see katse meeldib mulle väga ja kui ma võtsin paarpäeva tagasi puldi kätte siis ma juba esimese korraga sõitsin erry aja üle, aga Strike, Burns, Kait, Girl, Sina jpt. sõidavad selle aja üle.Krusa kirjutas:Adile õnnitlused Shakedowni võidu puhul. See oli korralik üllatus ja peaks mainima, et Fordi tehasetiimis oli vinge möll peale seda
Aga siit võib vist juba järeldada kes Sardiinia karika kodo viib?
III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

I järgu kommentaator

foorumis matthiew ja netplays johunn. teema siuke et vend (johunn) tegi kasutaja, ta ise seal yldse ei sõida ja ma ei viici uut ka teha. niigi olen juba palju punkte sinna kogund. (selle järgi saab täpselt aru mis auto on, ma sõidan skodaga. kui aga on seal mitsu siis on johunn kudagi pulti sattund)

Nüüd on siis asi klaar:)Matthiew kirjutas:foorumis matthiew ja netplays johunn. teema siuke et vend (johunn) tegi kasutaja, ta ise seal yldse ei sõida ja ma ei viici uut ka teha. niigi olen juba palju punkte sinna kogund. (selle järgi saab täpselt aru mis auto on, ma sõidan skodaga. kui aga on seal mitsu siis on johunn kudagi pulti sattund)
Cyprus Rally & variaralli
Rally Catalunya Costa Brava-Rally de Espaņa