Ahjualune kirjutas: ↑10 Nov 2025, 21:25
Jüri-mati tekstist loen ma välja et otsus lõpetada tuli alles peale seda kui selgus et Toyotal Solbergiga leping olemas. Enne seda veel kaalus jätkamist?
Midagi vist siis oli jah...kuid siiski, see ühe-tootja sari oleks väga veider ja mannetu olnud. Tuleb teha reeglid lihtsamaks/odavamaks, et tootjaid oleks ikkagi rohkem ja maks kaks/kolm sõitjat meeskonnas-punkt.
See monosari on juba naljakas veidi... või sis ümbernimetama "FIA Toyota world autorally series"
Silk kirjutas: ↑20 Okt 2025, 07:33
Minu jaoks tähendaks Hyundais jätkamine, et mehel puudub sportlik ambitsioon ja jätkamine MM sarjas on vaid raha teenimise eesmärgil, millele ei saa midagi ette heita.
Seega kui tõesti Toyota uks oli kinni, siis ma toetan Oti otsust võtta paus WRC sarjast, sest selle korea-pilliga poleks mõtet olnud aega raiskamas käia.
Silk kirjutas: ↑20 Okt 2025, 07:33
Minu jaoks tähendaks Hyundais jätkamine, et mehel puudub sportlik ambitsioon ja jätkamine MM sarjas on vaid raha teenimise eesmärgil, millele ei saa midagi ette heita.
Seega kui tõesti Toyota uks oli kinni, siis ma toetan Oti otsust võtta paus WRC sarjast, sest selle korea-pilliga poleks mõtet olnud aega raiskamas käia.
Ja kui ongi mingid teised asjad soolas, saab arendada 27a masinat järgmisel aastal piiramatult (näiteks Lanciat?) ja võtta vabamalt ning aega perega ka veeta.