Unistada võib
Rallifoorum 24/7

22.06 avaldatakse Rally Estonia stardilist.. jaanipäevaks oleks ju kena uudis
Unistada võib
Unistada võib
I järgu kommentaator

Siin ei ole enam midagi unistada. Ma olen 100% kindel, et Ott Eestis Yarisega platsis 
Rallifoorum 24/7

Autosid jätkub või? 
I järgu kommentaator

Ogier nagunii Eestis sõita ei taha, 1 jääb täpselt üle.
Ma millegi pärast ei usu, et see hooaeg Tänak võistlus tulle naaseb. Teeb oma teste ja siis äkki järgmine hooaeg
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

Mul oleks suht savi, mis massinaga ta tuleb, pea asi, et tuleksid...
Muidugi, see pomm uudis nüüd - ajab taas vere käima siin:)
Tema jutust sai väljalugeda, et see 2027a. uus WRC on napilt wrc2st kiirem - mis tähendab seda, et lahjemad autod/sõitjad, hakkavad ilmselt
wrc2 kiireimate seljataha jääma? Huvitav, kuda see asi lahendatakse seal üleval pool:) Pull värk...juba nüüdki tegelikult on wrc2 massinad igakord top 10s olnud.
Muidugi, see pomm uudis nüüd - ajab taas vere käima siin:)
Tema jutust sai väljalugeda, et see 2027a. uus WRC on napilt wrc2st kiirem - mis tähendab seda, et lahjemad autod/sõitjad, hakkavad ilmselt
wrc2 kiireimate seljataha jääma? Huvitav, kuda see asi lahendatakse seal üleval pool:) Pull värk...juba nüüdki tegelikult on wrc2 massinad igakord top 10s olnud.
AutoralliSuurSõber
I järgu kommentaator

2027 tuleb mega igav ja 100% toyota domineerimisega. Keegi teine ei arenda ja toyota haaras ka Oti endale. Mida teised teevad? Mitte midagi.
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Üks väike meeskond Toyota vastu? Ainult mingi pisike artikkel ja null testivideot? Kui just eriti osavad salaja hoidmises pole, siis ma väga nende konkurentsivõimesse ei usu. Ma väga loodan, et eksin ja 2027 tuleb äge, aga reaalsus on see, et autot ei arenda poole aastaga ja täna midagi/kedagi muud ju kuulda pole olnud.
Ford ütles et ei tee.
Hyundai ei suuda otsustada mida teevad nagu juba viimased aastad kombeks - ehk ei tule midagi sealt kah.
Ainult mingid jutud, et hullult huvi on.
Veelkord - loodan et ma lihtsalt pessimist.
Ford ütles et ei tee.
Hyundai ei suuda otsustada mida teevad nagu juba viimased aastad kombeks - ehk ei tule midagi sealt kah.
Ainult mingid jutud, et hullult huvi on.
Veelkord - loodan et ma lihtsalt pessimist.
III järgu kommentaator

Hyundai on kuidagi kahtlane jah, pigem on tunne et lõpetatakse ära peale seda hooaega. Või siis hakkavad novembris autot arendama ja järgmised kolm aastat vinguvad et ei saanud piisavalt testida ja pole piisavalt aknaid uuendusete jaoks
III järgu kommentaator

See auto on ju lootusetult aeglane.
Ja kui nad selle moosiriiuli disaini ei muuda, siis ükski fotograaf ei hakka oma mälukaardi mahtu sellele masinale raiskama.
Seda välimust ei pea üldse vaatama, selline päris auto kindlasti ei tule. Praegu testitakse midagi muud, kui aerodünaamikat. Aeglane tundub see auto küll, aga see on ka võibolla ainult praegu
Kes veel mäletab 2016 aasta algust, kui hakati testima Toyota 2017 aasta autot, siis see tundus ka vähemalt mulle aeglane ja oli kole nagu öö
Aga mis sellest autost lõpuks sai, seda me teame kõik.
Kes veel mäletab 2016 aasta algust, kui hakati testima Toyota 2017 aasta autot, siis see tundus ka vähemalt mulle aeglane ja oli kole nagu öö
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
II järgu kommentaator

Video põhjal mingit suurt analüüsi keeruline teha ka, eriti kui ei tea täpselt mida testitakse. Veidi küll tundub, et maru pehme seadistusega asfaldil peal, kuid jälle, ei tea kui palju või mis jupid üldse külge on keeratud. Eks see disain mingi uue aparaadi järgi tehakse: Celica/Crown/Corolla GR segu. Praegu on vahva spekuleerida, et kui palju neid autosid siis valmis saadakse aastaks 2027 ja mis meeskonnad nendega mõõtu võtma hakkavad. Kui mõelda, et Toyota neid "müüma" peab hakkama siis tahaks küll pakkuda, et mõne uue Toyota leiab ka RedGrey telgi alt.
III järgu kommentaator

Ma saan aru küll, et sellise tiivaga ta vaevalt toomisesse läheb, aga tänapäeval on üks asi teisest niivõrd palju sõltuvuses, et täiskomplektita testimine tundub aja raiskamisena. Kui just Martini istme kõrgust ei testitud.
Minuteada on see tiib hetkel sellepärast selline, et FIA poolt pole siiamaani veel lõplikuid reegleid paika pandud, et kui palju ja mida lubatud on, ehk et hetkel käib põhimõtteliselt suures pildis ainult veermiku test.
Ise pakun, et selliste "lohisevate" reeglitega lastakse kuni uue hooaja alguseni ja siis jooksvalt hakatakse neid sättima ja vajadusel muutma...
Rallifoorum 24/7

täpselt, tegu ju alles algsete testidega ja Toyota varsti välja tulemas teise kere versiooniga. Ei tasuks hetkel küll veel mingeid vettpidavaid järeldusi teha, kuigi jah, üdini optimistlik pole ka mina kuna Tom Fowler ja Ott mõlemad öelnud, et nii või naa läheb raskeks Rally2 masina vastu.
Eks aasta pärast samal ajal oleme juba targemad.
Toyota plaanidest:
Their Head of Engineering Kevin Struyf:
“It's just a prototype rally car at the moment,” he said. “In 2027 the regulation changed for the first time in rally where the body is quite open, so the choice of the manufacturer is not really clear where we want to go, so it's just a base mule car, a prototype car.
“A lot of people get excited about some model, but there is nothing about any model at the moment, it's just a prototype.
“Basically, we are continuing the development of the mule car that we have seen in Portugal, and the car will continue to do some tests this month [April].
"Quite soon, another chassis is in the build, and we will test a bit more, let's say, the final model, because the problem is that there were some technical elements that weren't super clear or super defined by the FIA when we started development."
aga see kõik tegelt läheb juba Oti teemast välja
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Kes nendel praegustel testidel kaardilugeja istmel on? Martin? Või kasutab Ott selle n-ö lihttöö jaoks mõnda odavamat lahendust?