1 S. LOEB (F) TC 2 1 M LATE AT TC 2 0:10mees lõunast kirjutas:swrt näitab et loeb on 10s trahvi saand.vastab tõele?
Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

algaja kommentaator

II järgu kommentaator

tere ka minu poolt
on olnud siiamaani väga huvitav. eki ja marcus on täpselt seal kus arvasin
on olnud siiamaani väga huvitav. eki ja marcus on täpselt seal kus arvasin

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Hooaja Rallivõlur

Kahju on küll, kuid tegemist siiski alles teise etapiga ja lahing on ees!jens kirjutas:See on vist esimene kord, kui ma ütlen, et mul on Solbergist siiralt kahju. Tiitliga läheb niiviisi raskeks...
"till kartulis" expert
Kolme mehe meistrivõistlustest (mida kutsutakse millegi pärast autoralli maailmameistrivõistlused), hakkab kujunema kahe mehe meistrivõistlused.
Solbergil läheb üsna raskeks, et Loebi ja Grönholmiga edaspidi punktidega järgi jõuda. 14 rallit on küll ees...
Solbergil läheb üsna raskeks, et Loebi ja Grönholmiga edaspidi punktidega järgi jõuda. 14 rallit on küll ees...
Rallifoorum 24/7

Eks muidugi Grönholmil ja Loebil võib tulla ka nullisõite, aga arvestades seda, et kui need kolm tiitlipretendenti vähegi suuremate jamadeta lõpuni jõuavad, siis on nad selle aastase konkurentsihõreduse tõttu ikka esikolmikus. Ja kuna punktisüsteem soosib ka stabiilsust, siis ilmselt saabki tiitli see, kes vähem äpardub? kui Grönu ja Loebiga Rootsis midagi ei juhtu, on Solku juba kahe nulliga miinuses.
Viimati muutis jens, 03 Veebr 2006, 12:40, muudetud 1 kord kokku.
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Heh, positiivsemas valguses vaadates võib ta isegi 3. koha saada, arvestades seda, et kaks esimest sõidavad teistest kaugele eest ära ning kui Solku suudaks edaspidi vähegi nende tempot hoida...Tan kirjutas:Petteri auto tehakse hoolduses korda, vahe küll 2.46, kuid ma arvan et punktikohal ta lõpetab ikkagi.
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Samas Petteri kindlus teeb mu kahtlustavaks. Ta on väga emotsionaalne sõitja - seega ei oska öelda kuidas lõpuks asi kujuneb. Praegu on küll arvamus, et ta mingid punktid võtab, kui rohkem auto alt ei vea v eksimus ei tule. Aga esikolmikusse ei usu. Pessimist?!jens kirjutas:Heh, positiivsemas valguses vaadates võib ta isegi 3. koha saada, arvestades seda, et kaks esimest sõidavad teistest kaugele eest ära ning kui Solku suudaks edaspidi vähegi nende tempot hoida...Tan kirjutas:Petteri auto tehakse hoolduses korda, vahe küll 2.46, kuid ma arvan et punktikohal ta lõpetab ikkagi.
ahmi tolmu
II järgu kommentaator

Samas on ju vahe 3 ja 12 mehe vahel kõigest 27.2sekundit. Kõik on lahti. Ei tahaks korrata teisi, aga ralli on alles alanud ja nii ka hooaeg!jens kirjutas:Lisaks Tuohinole on seninähtu põhjal ka Henning Solberg oodatust tagapool. Võiks arvata, et vähemasti sellel rallil on ta Stohlist tugevam.
ahmi tolmu