V järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Petteril võimalus siit oma võit koju tuua
teeks meele hirmus heaks.
II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Asja teeb kindlasti magusamaks et võidu saab ta eratiimiga, kui saab ikka võidu. Pikk tee veel minna.Dubber kirjutas:Ka mina loodan salamisi Petteri võitu (ralli veel pikk). Vanameister on seda väärt ja kui ta veel siit sidruniga võidu võtab oleks eriti lahe...johunn kirjutas:Petteril võimalus siit oma võit koju tuuateeks meele hirmus heaks.

Ei jaga Sinu seisukohta, mis puudutab Märtinit ja Solbergi!MKD kirjutas:Kuigi Solberg pole kunagi mu lemmik olnud, siis on ta näidanud, et ta on tohutu võitleja.. asi, mis Märtinil puudu oli.
Oleks tõesti vägagi positiivne, kui ta ralli võidaks aga eks saame näha, ralli on veel pikk.
Tänakult taas ilus algus.
Märtin ju osalt lõpetaski sellepärast, et polnud kellegagi võidelda/võistelda.

Rallisõitja eesmärk peaks olema võita maailmameistri tiitel, Solbergil jätkus motivatsiooni ka sellistes oludes võistelda.GC kirjutas:Ei jaga Sinu seisukohta, mis puudutab Märtinit ja Solbergi!MKD kirjutas:Kuigi Solberg pole kunagi mu lemmik olnud, siis on ta näidanud, et ta on tohutu võitleja.. asi, mis Märtinil puudu oli.
Oleks tõesti vägagi positiivne, kui ta ralli võidaks aga eks saame näha, ralli on veel pikk.
Tänakult taas ilus algus.
Märtin ju osalt lõpetaski sellepärast, et polnud kellegagi võidelda/võistelda.
Loomulikult.. tiitel ei oleks nii suure kaaluga, kui võibolla 2002-2004, kuid.. siiski, kes seda hiljem enam mäletab.
Aga aitab küll sellest, Soome ralli on siiski tähtsam.
II järgu kommentaator