Statistik
F1 ekspert
Üks koht allapoole ja liidirga vahe läks kahe punkti võrra suuremaks, nüüd siis 11 :/
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Statistik
Kiddo soon 5000!
Mul on viimase aja tulemused ka hirmkõvad aind et tabeli teisel pool.albertz kirjutas:Saksamaa punktid juurde lisatud, kui peax esinema veel muutusi esikaheksas kajastuvad need siingi tabelis. Fulber kasvatas oma edu selle ralliga veelgi. Mainimist väärivad veel tema viimase aja tulemused, mis on ikka hirmkõvad ja väga stabiilselt edetabeli eesotsas: 3, 1, 6, 5, 13.
gaas on endiselt laiffi
V järgu kommentaator

päris soliidne positsiooni parandus või mis?! 
+18
+18
Viimati muutis crazywheelz, 22 Aug 2004, 15:10, muudetud 1 kord kokku.
...tastes like burning
Diagnoos: rallisõltlane

F1 ekspert
7 kohta üles tänu oma 6 punkti traditsiooni purustamisele , kuid liidriga läks vahe punkti võrra suuremaks, nüüd 12.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Statistik
V järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Oma tulemusega rahul. Maksimumist Jäi puudu ainult Duvali lõpetamine kuuendana ning Markko ja Loebi kohtade vahetamine.
Duval ju paraku katkestas. Või sain ma millegist valesti aru.aix kirjutas:Oma tulemusega rahul. Maksimumist Jäi puudu ainult Duvali lõpetamine kuuendana ning Markko ja Loebi kohtade vahetamine.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kiddo soon 5000!
Statistik
Statistik
I järgu kommentaator

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Mina ka. Ikka tasa ja targu.nimh kirjutas:tõusvas joones
II järgu kommentaator