I järgu kommentaator

---

Eks ma püüa:) Läheks siis aastasse, millega minu ajaarvamine algab. 1979 pidasid ka ajakirjanikud rallist lugu ja aasta parimate võistkondade valimisel hõivasid rallimeeskonnad koguni kolm esimest kohta!!! Kes siis esikolmikus olid? Lisaks veel, et kõik kolm paari on väga tuntud sõitjatega. Peaks olema suht lihtne.
Kasuta ikka turvavööd ka!
Kiddo soon 5000!
Moderaator

Selgitus Erki pisikesele ajule:
1979 aastal valisid ajakirjanikud parimaid võistkondi üldse igasuguses spordis. Tavaliselt on nendeks mingi vehklejate meeskond(naiskond)
Tol aastal oli, aga top 3 valitud kõik rallisõitjate ekipaazid, mitteühtegi teise spordiala esindajat. Nüüd peaks selge olema.
Mis vastusesse puutub, siis tol ajal polnud ma veel sündinudki ja oleks kena kui Carlos annaks vihje, kust tolleaegseid ralli tulemusi otsida? Tänud.
1979 aastal valisid ajakirjanikud parimaid võistkondi üldse igasuguses spordis. Tavaliselt on nendeks mingi vehklejate meeskond(naiskond)
Mis vastusesse puutub, siis tol ajal polnud ma veel sündinudki ja oleks kena kui Carlos annaks vihje, kust tolleaegseid ralli tulemusi otsida? Tänud.
Kiddo soon 5000!
---

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

---

Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Moderaator

Rallifoorum 24/7

---

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

---

Rallifoorum 24/7

Just Timusk on võitnud korra eesti meistri tiitli 1961 meeskonna sõidus 4x10 km suusatamises. Õige on, et naised on oma vahel õed.Carlos kirjutas:No sellisel juhul peaks olema siiski Aarne Timusk õige vastus, kes on Lindali naise vend või midagi sellist. Aga spordialaks siis pakun suusatamise.
Timusk on veel olnud eesti meistriga ühes autos koos Pikkusiga.
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
---