Canada GP RF2 Krusa vs Lihunik intsident on võetud vaatluse alla.
Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Tänud kõigile õnnitluste eest 
TÄHELEPANU
Canada GP RF2 toa vaatlus tehtud. Vaatluse all oli Krusa vs. Lihuniku vaheline kokkupõrge. Krusa lasi pidurdamise pikaks ning kaldus trajektoorilt välja. Rajale tagasi tulles keeras ette Lihunikule mis tõttu mõlemad masinad purunesid. Samuti ei täitnud reeglit nr.10
Karistus/Hoiatus - Krusa on kohustatud startima USA GP-l viimaselt kohalt!
Canada GP RF2 toa vaatlus tehtud. Vaatluse all oli Krusa vs. Lihuniku vaheline kokkupõrge. Krusa lasi pidurdamise pikaks ning kaldus trajektoorilt välja. Rajale tagasi tulles keeras ette Lihunikule mis tõttu mõlemad masinad purunesid. Samuti ei täitnud reeglit nr.10
Karistus/Hoiatus - Krusa on kohustatud startima USA GP-l viimaselt kohalt!
Citroën Sport III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

www.ilm.ee homseks kella 21.00-iks vihma ei luba, on küll pilvine kuid kuiv.
Rallifoorum 24/7

Ma tean, et ladistab nii mis kole ja mis veel hullem, Haapsalus tuleb taevast sulaselget mudatreik kirjutas:www.ilm.ee homseks kella 21.00-iks vihma ei luba, on küll pilvine kuid kuiv.

Rallifoorum 24/7

Krusa, mööda panid. Täna Haapsalus täiesti mudavaba päevKrusa kirjutas:Ma tean, et ladistab nii mis kole ja mis veel hullem, Haapsalus tuleb taevast sulaselget mudatreik kirjutas:www.ilm.ee homseks kella 21.00-iks vihma ei luba, on küll pilvine kuid kuiv.:D
Diagnoos- Rallisõltlane

Eile Rihoga trenni tehes avastasin, et iga sõit suudan ma mingi vea teha. Täiesti masendav. Muidu ringiajad täiesti konkurentsi võimelised aga no ei suuda puhtalt sõita
Aga üritan vähemalt natukenegi Rihole vastu saada. Eks näis mis saama hakkab. Proovisime vihmaga ka ja Hard Rain´ga kellegi taga sõita on nähtavus üks suur ümmargune null. Aga paistab, et täna saame kuiva ilma. EDU KÕIGILE
Diagnoos- Rallisõltlane