ilusad sõnad....Sama siin...Jälgin pidevalt!!!!!Riho kirjutas: Ise ma ei kao kuhugi, jälgin põnevusega teie pusimist. Hoian n.ö. kätt pulsil.
Olge mõnusad.
Nael Kummi!!!!

ilusad sõnad....Sama siin...Jälgin pidevalt!!!!!Riho kirjutas: Ise ma ei kao kuhugi, jälgin põnevusega teie pusimist. Hoian n.ö. kätt pulsil.
Olge mõnusad.

Sander Gryn kirjutas:ilusad sõnad....Sama siin...Jälgin pidevalt!!!!!Riho kirjutas: Ise ma ei kao kuhugi, jälgin põnevusega teie pusimist. Hoian n.ö. kätt pulsil.
Olge mõnusad.
Nael Kummi!!!!

Uskumatult kiire oled Alk, arvan, et sellise tempoga on esikoht kindeltreik kirjutas:Sa kas eksid praegast koma kohaga või treenid vale radaalk kirjutas:irw arvatavasti saan siis mina homme esikoha,sest mina olen küll treeninud...lausa kaks õhtut järjest ja täna teen kah veel...ajad on kõvasti paranenud 1.32 pealt 1.27-ni.
PS.Kas seoses ühtse toaga tuleb ka passi muutus?![]()

irw näe valetab raip...Krusa kirjutas:Aijaa päss on see mis 22-se stardi oma ehk siis saadan priva
Mul ka ajad sellised, et piinlik hakkab. Tuleb vist aeglaste võidusõit kus kiiremad ringid jäävad 1.20 kanti:D Eile sain isegi 18 korra kätte....