I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Statistik
Kas ta mitte ei katkestanud üle eelmine aasta SS 13ndal katsel. Mis oli 13 Reeda ja kahe auto nubritest tuli kokku 666.albertz kirjutas:ma kohe mitte ei saa mainimata jätta, et varsti on tulemas MM ja focuse Uus-Meremaa kirstunael, nimelt SS14. Nimelt sellel katsel on 2-st 2 MM Uus- Meremaal katkestanud
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

Statistik
järjekorranumbrit ikkaveteran kirjutas:See sõideti täna ju korra juba läbi - või mõtled lihtsalt katset järjekorranumbriga 14?albertz kirjutas:ma kohe mitte ei saa mainimata jätta, et varsti on tulemas MM ja focuse Uus-Meremaa kirstunael, nimelt SS14. Nimelt sellel katsel on 2-st 2 MM Uus- Meremaal katkestanud
V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

V järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Statistik
just kontrollisin igax juhux yle, 13 katset on MM mõlemal koral edukalt läbinud, kuid see 14 on alati saatuslikux saanudKolin kirjutas:Kas ta mitte ei katkestanud üle eelmine aasta SS 13ndal katsel. Mis oli 13 Reeda ja kahe auto nubritest tuli kokku 666.albertz kirjutas:ma kohe mitte ei saa mainimata jätta, et varsti on tulemas MM ja focuse Uus-Meremaa kirstunael, nimelt SS14. Nimelt sellel katsel on 2-st 2 MM Uus- Meremaal katkestanudAga võin ka eksida
Järelikult eksisin. Minu vigaalbertz kirjutas:just kontrollisin igax juhux yle, 13 katset on MM mõlemal koral edukalt läbinud, kuid see 14 on alati saatuslikux saanudKolin kirjutas:Kas ta mitte ei katkestanud üle eelmine aasta SS 13ndal katsel. Mis oli 13 Reeda ja kahe auto nubritest tuli kokku 666.albertz kirjutas:ma kohe mitte ei saa mainimata jätta, et varsti on tulemas MM ja focuse Uus-Meremaa kirstunael, nimelt SS14. Nimelt sellel katsel on 2-st 2 MM Uus- Meremaal katkestanudAga võin ka eksida
Man and machine against mother nature!!!
V järgu kommentaator

I järgu kommentaator

V järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane