Kristjan
II järgu kommentaator

Mina lõpetasin I etapi Bahrainis siis. Kvalifikatsiooni VI, stardikoht 21 ( +15 kohta treeningutes ja kvalifikatsioonis mõne rammimise pärast
) ja võistluses 5. koht tänu lõpus tulnud kahele spinnile. Muidu oleks võistelnud Webberiga poodiumikoha eest. Mäng ise esimene sõidetav F1 mäng üldse. Väga väga huvitav on sõita. Sõidan ka HARD tasemega ja tõesti on lihtne, va. sirgetel, kust minust nagu postist mööda minnakse. See auto peaks vist ikkagi nõrgem olema, mis algul antakse. Eks kui aega saan edasi sõita, pajatan siin lähemalt.
Kristjan
Kristjan
II järgu kommentaator

kristjanmust kirjutas:Mina lõpetasin I etapi Bahrainis siis. Kvalifikatsiooni VI, stardikoht 21 ( +15 kohta treeningutes ja kvalifikatsioonis mõne rammimise pärast) ja võistluses 5. koht tänu lõpus tulnud kahele spinnile. Muidu oleks võistelnud Webberiga poodiumikoha eest. Mäng ise esimene sõidetav F1 mäng üldse. Väga väga huvitav on sõita. Sõidan ka HARD tasemega ja tõesti on lihtne, va. sirgetel, kust minust nagu postist mööda minnakse. See auto peaks vist ikkagi nõrgem olema, mis algul antakse. Eks kui aega saan edasi sõita, pajatan siin lähemalt.
Kristjan
kust said selle mängu??
Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Muuda tase Expert´ks, luban et asi palju keerulisemkristjanmust kirjutas:Mina lõpetasin I etapi Bahrainis siis. Kvalifikatsiooni VI, stardikoht 21 ( +15 kohta treeningutes ja kvalifikatsioonis mõne rammimise pärast) ja võistluses 5. koht tänu lõpus tulnud kahele spinnile. Muidu oleks võistelnud Webberiga poodiumikoha eest. Mäng ise esimene sõidetav F1 mäng üldse. Väga väga huvitav on sõita. Sõidan ka HARD tasemega ja tõesti on lihtne, va. sirgetel, kust minust nagu postist mööda minnakse. See auto peaks vist ikkagi nõrgem olema, mis algul antakse. Eks kui aega saan edasi sõita, pajatan siin lähemalt.
Kristjan
Diagnoos- Rallisõltlane

II järgu kommentaator

Peab vist jah, samas II etapp on vihm, seal ma hakkama ei saa.Burns kirjutas:Muuda tase Expert´ks, luban et asi palju keerulisemkristjanmust kirjutas:Mina lõpetasin I etapi Bahrainis siis. Kvalifikatsiooni VI, stardikoht 21 ( +15 kohta treeningutes ja kvalifikatsioonis mõne rammimise pärast) ja võistluses 5. koht tänu lõpus tulnud kahele spinnile. Muidu oleks võistelnud Webberiga poodiumikoha eest. Mäng ise esimene sõidetav F1 mäng üldse. Väga väga huvitav on sõita. Sõidan ka HARD tasemega ja tõesti on lihtne, va. sirgetel, kust minust nagu postist mööda minnakse. See auto peaks vist ikkagi nõrgem olema, mis algul antakse. Eks kui aega saan edasi sõita, pajatan siin lähemalt.
Kristjan
Sest mul oli ka salvestamisega probleeme ja siis ma pidin uuesti sõitma. Tulemuseks pole position ( +5 kohta siiski, ehk siis 6. koht .

II järgu kommentaator

See kuulutati alguses juba välja, et turvaautot ei tule. Muideks eile sõitsin Monzat ja eelviimasel ringil jälle rehv läks. Nüüd pooled etapid vähemalt selle jama nahka läinud. ***** ma ütlen...tuks kirjutas:Minul on kõik väga okei mänguga, ainult, et huvitav, kas selles mängus turvaautot siis pole ?
Diagnoos- Rallisõltlane

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator