LEG 2 : LAUPÄEV 16. oktoober
08:40 : Teenindus C Ajaccio (10)
10:23 : SS 5 VICO COL DE SARZOGGIU 1 (36,24 km)
12:11 : SS 6 PERI BASTELICA 1 (40,94 km)
13:44 : Teenindus D Ajaccio (20)
16:02 : SS 7 VICO COL DE SARZOGGIU 2 (36,24 km)
17:50 : SS 8 PERI BASTELICA 2 (40,94 km)
19:20 : Teenindus E Ajaccio (45)
08:40 : Teenindus C Ajaccio (10)
10:23 : SS 5 VICO COL DE SARZOGGIU 1 (36,24 km)
12:11 : SS 6 PERI BASTELICA 1 (40,94 km)
13:44 : Teenindus D Ajaccio (20)
16:02 : SS 7 VICO COL DE SARZOGGIU 2 (36,24 km)
17:50 : SS 8 PERI BASTELICA 2 (40,94 km)
19:20 : Teenindus E Ajaccio (45)
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Diagnoos: rallisõltlane

Eilse päeva kohta
Wilsoni komm
Märtini komm
Wilson:
"kahel esimesel katsel, kasutasid kõik meie rivaalid sama seosega rehvi, nii sõidetud esimene ja teine aeg mõlemal katsel, mõlema autoga, samade rehvidega ja tingimustega, annab selge viite meie auto võimetest".
Märtin:
"Valisin sama rehvi, mis hommikul, aga need olid liiga pehmed õhtusteks tingimusteks. teed olid 90% kuivad, vaid mõne niiske kohaga. Eeldasin rohkem niiskeid teid, aga teadsin kiiruskatse esimese 500 meetriga, et tegin vea. Ma rabelesin seal rängalt proovides mitte palju kaotada ja see õnnestus".
Wilsoni komm
Märtini komm
Wilson:
"kahel esimesel katsel, kasutasid kõik meie rivaalid sama seosega rehvi, nii sõidetud esimene ja teine aeg mõlemal katsel, mõlema autoga, samade rehvidega ja tingimustega, annab selge viite meie auto võimetest".
Märtin:
"Valisin sama rehvi, mis hommikul, aga need olid liiga pehmed õhtusteks tingimusteks. teed olid 90% kuivad, vaid mõne niiske kohaga. Eeldasin rohkem niiskeid teid, aga teadsin kiiruskatse esimese 500 meetriga, et tegin vea. Ma rabelesin seal rängalt proovides mitte palju kaotada ja see õnnestus".
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Hommikust ka minu poolt. Vaatasin kokkuvõtet yle2 pealt, aga see on vist praktiliselt sama pilt.
I järgu kommentaator

kui peale minu on veel selliseid kel Eurosporti ei näita siis Datanetis on üleval eilse päeva kokkuvõte.... otselink> ftp://ftp.datanet.ee/incoming/WRC.2004. ... Killer.aviBeef kirjutas:Tere ka siit.
Kui peale minu on veel selliseid, kes eile päevakokkuvõtet ei näinud, siis eurospordist hakkab 10.30
Go Markko and Michael !!! 
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Kas keegi teab, mis see tänane stardijärjekord on?
Kiddo soon 5000!
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Kas küsimus on ikkagi Subarus ja Pirellis, või ühes neist?

I järgu kommentaator

+ ilmselt sõiduoskusaix kirjutas:Kas küsimus on ikkagi Subarus ja Pirellis, või ühes neist?
I järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!