- SS 14 07:47 Avionas 1 23.90km
SS 15 08:55 Agia Sotira 1 24.77km
Regroup In 09:55
Service H 10:08
SS 16 11:35 Avionas 2 23.90km
SS 17 12:43 Agia Sotira 2 24.77km
Service I 13:46
SS 18 14:15 SSS OAKA 2, Olympic Stadium 2.80km
Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Moderaator

---

Hirvose autol lõppes keskdifferentsiaal vahetult enne viimase katse starti. Viimase katse stardis purunes käigukastis midagi, sai käike vahetada manuaalselt ja ainult esimene-teine olid alles.... Üsna viimasel hetkel lõppes ralli nende jaoksahmed kirjutas:soomlastel hea päev - fordil,peaaegu täiuslik nädalavahetus.
aga siiski - see veel ralli mm-i huvitavaks ei muuda et kaks fordi pääsevad finishisse. oi kuidas ma igatsen nende sekundi tapluste järele - võidust.
Kasuta ikka turvavööd ka!
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Moderaator

III järgu kommentaator

kinlasti oli red bullil soov,saada autot paremasse seadesse - mitte lihtsalt läbida kivine teekond - skodas on kindlasti potsiaali enamaks mida ta siiani välja on näidand - pangu ainult õiged mehed rooli,skoda ei sobi agressiivse sõidustiiliga sõitjatele - rohkem loebi ja märtinlikke trajektoore ja usun et tulemused paranevad
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Hooaja Rallivõlur

Kiddo soon 5000!
Las ma arvan, kole oli see, et see oli Loeb. Grönholmi puhul oleks väga ilus olnud...kajakas1 kirjutas:Kes nägi kokkuvõtteid siis see, kuidas Loeb sisuliselt tagasilla peal mööda linnatänavaid sõitis sädemepilv taga, siis see oli ikka kole küll. Igal juhul oleks ta tulnud maha võtta mendi poolt. Walesis oleks ammu võetud.
gaas on endiselt laiffi
Hooaja Rallivõlur

Just.Erki kirjutas:Las ma arvan, kole oli see, et see oli Loeb. Grönholmi puhul oleks väga ilus olnud...kajakas1 kirjutas:Kes nägi kokkuvõtteid siis see, kuidas Loeb sisuliselt tagasilla peal mööda linnatänavaid sõitis sädemepilv taga, siis see oli ikka kole küll. Igal juhul oleks ta tulnud maha võtta mendi poolt. Walesis oleks ammu võetud.
Aga tegelikult oli päris ohtlik. Paremelt rattalt eraldus rehviribasid vastu tulevate autode suunas.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
III järgu kommentaator

Miskil puhul lahendati Grönholmi puhul selline olukord vist politseieskortiga.kajakas1 kirjutas:Just.Erki kirjutas:Las ma arvan, kole oli see, et see oli Loeb. Grönholmi puhul oleks väga ilus olnud...kajakas1 kirjutas:Kes nägi kokkuvõtteid siis see, kuidas Loeb sisuliselt tagasilla peal mööda linnatänavaid sõitis sädemepilv taga, siis see oli ikka kole küll. Igal juhul oleks ta tulnud maha võtta mendi poolt. Walesis oleks ammu võetud.Samas on Bosse oma kolme rattaga ikka mitu korda maha võetud.
Aga tegelikult oli päris ohtlik. Paremelt rattalt eraldus rehviribasid vastu tulevate autode suunas.
Võiks selline hea tava olla.