Neljapäev 30.07.2015
SD Ruuhimäki 4.62km 08:00
Osalejad
http://www.nesteoilrallyfinland.fi/site ... lo_fix.pdf

Viimati muutis soca, 27 Juul 2015, 15:05, muudetud 1 kord kokku.

Määdzik, ma võiks vanduda et see ei toiminud enne ...soca kirjutas:misasja sa ajad?

Eelmine aasta võttis 18 katsevõitu 26. Mitu rehvipurunemist oli ka ju veel.Divine kirjutas:2012 aasta on tekitanud teatud kõhklusi Oti võimekuses Soomes top3 aegasid sõita, muidugi ford polnud ka päris see tollal, aga mulle ikkagi tundub, et liiga spetsiifiline ralli Tänaku jaoks.
(Minu arvamus. Fännina loodan alati parimat Tänakult, ärge röökima hakake)

Nii ta on. Teisest küljest on meedia ja fännide haip lootused väga kõrgele ajanud. Kujutan juba ette kui top3 ei tule, siis läheb tampimiseks. Ise loodaks, et peaks nii tehnika kui meeste närv, küll siis tuleb ka tulemus.soca kirjutas:Nüüd on aasta 2015 ja Ott on edasi arenenud. Eelmine aasta oli R5ga osadel katsetel ka WRC meestest kiirem. Ja 2012 oli vist Soomes kindla peale sõit sest eelmised rallid olid halvasti lõppenud.
Üks asi on sõita WRC2 masinaga teine asi WRC masinaga.snakeplissken kirjutas:Eelmine aasta võttis 18 katsevõitu 26. Mitu rehvipurunemist oli ka ju veel.Divine kirjutas:2012 aasta on tekitanud teatud kõhklusi Oti võimekuses Soomes top3 aegasid sõita, muidugi ford polnud ka päris see tollal, aga mulle ikkagi tundub, et liiga spetsiifiline ralli Tänaku jaoks.

muidugiDivine kirjutas:Üks asi on sõita WRC2 masinaga teine asi WRC masinaga.snakeplissken kirjutas:Eelmine aasta võttis 18 katsevõitu 26. Mitu rehvipurunemist oli ka ju veel.Divine kirjutas:2012 aasta on tekitanud teatud kõhklusi Oti võimekuses Soomes top3 aegasid sõita, muidugi ford polnud ka päris see tollal, aga mulle ikkagi tundub, et liiga spetsiifiline ralli Tänaku jaoks.

mina olen tavaliselt sadama rimist ostnud.markukku kirjutas:Kas Eestis veel kusagil müüakse ka Vauhdin Maailmat? Juulikuu number sisaldab alternatiivset rallikava.