sportland magazinist olen mina igatahes loobunud nüüdseks, ei ole seda siiani müügis näinud, homme juba autolehe järele, sportlandile minu poolt suur suur miinus
Pole midagi öelda, kuid kiirus tundub väga hea olevat. Eks paralleelselt SWRC-d ja IRC-d sõites hakkab kiirust ja kogemust juurde tulema. Igatahes oli silmale ilus vaadata
Ei taha küll siin asjatult paanitseda, kuid on kuuldud kõlakaid, et Mini on oma osavõtu Rally Estonial tühistanud seoses Meeke avariiga ja selle tagajärgedega. Sellest oleks tuliselt kahju
Tann kirjutas:Teab keegi, miks SS6/9 on kahes kohas keelualad?
Need olid eelmine aasta ka, isegi viibisin parasjagu selles keelualas, see ei tähenda midagi vist? Või seal olid mingid viljapõllud kuhu ei tohtinud minna vms...
cali kirjutas:Ei taha küll siin asjatult paanitseda, kuid on kuuldud kõlakaid, et Mini on oma osavõtu Rally Estonial tühistanud seoses Meeke avariiga ja selle tagajärgedega. Sellest oleks tuliselt kahju
cali kirjutas:Ei taha küll siin asjatult paanitseda, kuid on kuuldud kõlakaid, et Mini on oma osavõtu Rally Estonial tühistanud seoses Meeke avariiga ja selle tagajärgedega. Sellest oleks tuliselt kahju
Miks nad peaks? Auto ju täitsa kenasti sõitis täna.
Miks nad peaks? Auto ju täitsa kenasti sõitis täna.