STI kirjutas:Uus video Colin Clark in kitchen: https://www.facebook.com/voiceofrally/v ... 637436536/
Väga hea point oli tal seal: Ogier proovib Citroeni, Fordi ja võib-olla ka Toyota uue auto ära ja valib selle, mis neist paremini talle kätte istub.
no kas ikka käib asi nii lihtsalt, et kõik lasevad omad autot proovida ja siis valib? Ma millegi pärast ei usu aga keegi targem võiks kommenteerida.
Ogier on kuningas. Tema valib, käseb, poob, ja laseb.
Igale sõitjale muidugi ei antaks autot proovida ja otsustada... aga Ogier on rallimaailmas erand. Tema võistkonda meelitamiseks pakutakse igat sorti mett, sest kaalul on MM-tiitel.
Spekuleeriides inimesed väljendavadki tavaliselt enda fantaasiat ja loomulikult pole midagi kindlat. Eks hoogu juurde andis tema ütlemine, et tal on kahju, et MW pole koostööd tehtud, kuid mine tea, mis tulevik toob.
jens kirjutas: Ei tea, kas tegu on pelgalt inimeste soovunelmaga näha Tänak-Ogier sõitjapaari suure eelarvega Fordi tehasetiimis...
Pigem on see osade siinsete Oti kummardajate märg unenägu.
Muidugi oleks tore näha Otti ja Ogieri ühes tiimis, siis selge võrdlus sarja kiireima mehega. Samas eelistaks ma, et Ogier läheks ükskõik millisesse teise tiimi, sest tema kõrval jääks Ott alati tiimi teiseks sõitjaks.
Calderon on lihtsalt solvunud ja sellepärast nii negatiivne, et VW lahkus WRCst (Tundub, et oli suur fänn, sest liigub ka ise kotkakleepsuga Boraga ja on margifoorumis tegev).
marko1509 kirjutas:Eestis on alati ETV autospordi (tegelikult üleüldse tehnikaspordi) tagaplaanile jätnud. Mu arust isegi Märtini ajal oli see nii. Enne sai kajastust kapa kohila.
-huviline2- kirjutas:Calderon on lihtsalt solvunud ja sellepärast nii negatiivne, et VW lahkus WRCst (Tundub, et oli suur fänn, sest liigub ka ise kotkakleepsuga Boraga ja on margifoorumis tegev).
Ei ole mul aastaid seda kleepsu ja margifoorumis ei käi ka enam eriti
marko1509 kirjutas:Eestis on alati ETV autospordi (tegelikult üleüldse tehnikaspordi) tagaplaanile jätnud. Mu arust isegi Märtini ajal oli see nii. Enne sai kajastust kapa kohila.
Viimases Colin Clark in kitchen - sellest jutust jäi mulle kõige eredamalt meelde just see koht, kus ütles, et Ogier tahab kindlasti võimalikult palju testida ja kuna põhi testid Monte jaoks(kuiv asfalt, märg asflat, lumi-jää) on päris lähedal, siis otsus võib tulla palju kiiremini kui arvame, Clark ise pakkus kaks-kolm nädalat.
On kellegil aimu, kus Tänak hetkel on, kas enne Austraaliat on ka 2017 auto teste veel? Ogieri ilmumine ükskõik mis auto testile paneks ikka kõvasti hetke seisu kihama.
Wilson admtted Volkswagen's shock departure had delayed his plans to reveal a 2017 driver line-up next week.
Ott Tanak and Eric Camilli had been expected to form the main M-Sport squad, with Elfyn Evans returning in the sister DMACK entry.
"We've suddenly got a lot more talking to do about who's in what car next year," Wilson said.
"We were going to announce next week, but that won't be the case now."