Eestikeelne legend seletatud?
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
Eestikeelne legend seletatud?
Kust võiks leida eestikeelse legendi tähiste/sümbolite seletusi? 30 P2 10 P4 neg. 10TV1? Inglise, rootsi jms keelseid on leida aga eestikeelseid mitte.
-
- IV järgu kommentaator
Re: Eestikeelne legend seletatud?
30 meetri pärast kurv paremale(kõige lihtsam seletusele 2 on kella järgi võttes kella kahe peal)siis kümne meetri pärast parem neli(kellal nelja peal)negatiivne tähendab seda et tee kaldub väljapoole,edasi kümne meetripärast trampliin(hüpe)koos kerge vasaku kurviga(kell 11tunni peal).Loomulikult ei ole autos tundidest mingit juttu.Kaardilugeja ütleb selle jutu nii``kolmkümmend parem kaks,kümme parem neli negatiivne,kümme trampliin vasaku ühega.Toomas kirjutas:Kust võiks leida eestikeelse legendi tähiste/sümbolite seletusi? 30 P2 10 P4 neg. 10TV1? Inglise, rootsi jms keelseid on leida aga eestikeelseid mitte.
Everything is possible in this buisness(M.Grönholm)
-
- V järgu kommentaator
Nagu ma aru saan, kasutatakse erinevaid süsteeme ja tähiseid (vrdl nt. http://www.rallynews.net/notes/index.htm). Minu üks eesmärk oleks tegelikult aru saada rahvarallil kasutatavast legendist (kust oli ka väike näide võetud). Ja oleks ju tore kui kuskil oleks neid mõisteid, lühendeid ja tähistusi seletatud. Ehk oleks mõnel veel kasu.
Mr. Parki koolitusele nagu sellepärast trügima päris ei hakanud
Mr. Parki koolitusele nagu sellepärast trügima päris ei hakanud
Kurvi tähistavate numbrite jaoks üsna mitu tähendust, alates käigust ja lõpetades tõepoolest enam-vähem kelllaosuti näiduga.
http://www.rallifoorum.ee/index.php?go= ... ile&id=203
Siin üks leht veidi sota-puta legendi, 2002 Vasalemma katsest, äkki keegi viitsib veel oma legendist siia näidise visata ja siis oleks veidi lihtsam ka seletusi anda ja süsteeme võrrelda?
http://www.rallifoorum.ee/index.php?go= ... ile&id=203
Siin üks leht veidi sota-puta legendi, 2002 Vasalemma katsest, äkki keegi viitsib veel oma legendist siia näidise visata ja siis oleks veidi lihtsam ka seletusi anda ja süsteeme võrrelda?
Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- I järgu kommentaator
esimese poolega olen nõus, mis selle legendiga enam teha, aga käsa vasta lage ma küll ei paneks, krt kui lappama läheb, siis oht et käsi rullumise ajal katuseserva ja maa vahele jääb
Millsi Pillilt tuleks õppust võtta ja käed oma suurma varanduse juurde viia
Ristis hambad annavad natuke ilmet juurde
Millsi Pillilt tuleks õppust võtta ja käed oma suurma varanduse juurde viia
Ristis hambad annavad natuke ilmet juurde
-
- III järgu kommentaator
kui siin on 30 P2 10 P4 neg. 10TV1
sellest saan ma aru,et 30 P2 aga 10 P4... paneks sellise asja kirja
....30 P2 ja P4 Sest suureml osal on need kaugused nagunii u silma järgi paika pandud. Tripi ei ole selliseks asjaks ju vaja. Kui on mingi pikk sirge,kus pole silmal yhestki tugipunktist kinni haarata,et kus u võiks olla see mahapööre vms, siis peaks olema see kaugus täpsemalt paigas. Aga kui on mingi kiire metsavahel tulek ..: P2 150 TV1 100 V2 30P2! Sellise rea loed veel normaalselt ...aga vahest läheb kaardilugejal nagunii kohutavalt kiireks ja legendi mingi liigset iformatsiooni panna pole mõtet. Enese jaoks võib ju panna ,aga kõike nagunii lugeda pole vaja. ja kui juht kuuleb 30 P2 ja P4 ,siis sellest peaks piisama ja sel 10 m ei ole vajadust...
rahvarallist legendist ei tea kahjuks absoluutselt mitte midagi.
sellest saan ma aru,et 30 P2 aga 10 P4... paneks sellise asja kirja
....30 P2 ja P4 Sest suureml osal on need kaugused nagunii u silma järgi paika pandud. Tripi ei ole selliseks asjaks ju vaja. Kui on mingi pikk sirge,kus pole silmal yhestki tugipunktist kinni haarata,et kus u võiks olla see mahapööre vms, siis peaks olema see kaugus täpsemalt paigas. Aga kui on mingi kiire metsavahel tulek ..: P2 150 TV1 100 V2 30P2! Sellise rea loed veel normaalselt ...aga vahest läheb kaardilugejal nagunii kohutavalt kiireks ja legendi mingi liigset iformatsiooni panna pole mõtet. Enese jaoks võib ju panna ,aga kõike nagunii lugeda pole vaja. ja kui juht kuuleb 30 P2 ja P4 ,siis sellest peaks piisama ja sel 10 m ei ole vajadust...
rahvarallist legendist ei tea kahjuks absoluutselt mitte midagi.