Austraalia ralli III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
41 FUKUZAWA +1:56:01.8
42 HOWARD +2:07:45.6
43 YOSHIDA +2:19:08.4
Ma nüüd jäin mõtlema,et kas nendele meestele suudaks ka mina konkurentsi pakkuda või ei...
Aga õnnitlused Duvalile ja ikka väääga kahju on Colinist.
Nüüd Härrased ja Daamid tuleb pöidlad pihku võtta,et Markko ikka edasi sõidaks ja hääs meeskonnas.
42 HOWARD +2:07:45.6
43 YOSHIDA +2:19:08.4
Ma nüüd jäin mõtlema,et kas nendele meestele suudaks ka mina konkurentsi pakkuda või ei...
Aga õnnitlused Duvalile ja ikka väääga kahju on Colinist.
Nüüd Härrased ja Daamid tuleb pöidlad pihku võtta,et Markko ikka edasi sõidaks ja hääs meeskonnas.
Ilma rallita nagu ilma õlleta.
Ja Citroen sai uue rekordi võites 11 rallit aasta jooksul. Ford jätkab oma saavutust auto punktikohale toomisega. Ralli oli ülimalt põnev ja oma vürtsi andis ka loomulikult katsete otse üle kandmine. Ainuke kahju ja väga kahju on Colinist. Ilmselt tiimi mehaanikud ei ole nii tasemel või oli viga veel muus. Kuid aasta lõpuks oli põnevust ja loodame et järgmine aasta jätkub samas vaimus.
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Fransuaa võttis lõpuks oma võidu.Varem pole muide ükski belglane MM-etappi võitnud.
Stohl täitis kuhjaga oma plaani koguda hooajalt rohkem punkte kui Austria F1 mehed kokku.
CMR näitas,et Skoda polegi nii kehv kui arvatud,paraku...need siduriprobleemid oleks võinud olemata olla.
Atkinson näitas,kelt on 2006 esimest MM-i etapivõitu oodata.
Sellised mõtted siis mul.
Stohl täitis kuhjaga oma plaani koguda hooajalt rohkem punkte kui Austria F1 mehed kokku.
CMR näitas,et Skoda polegi nii kehv kui arvatud,paraku...need siduriprobleemid oleks võinud olemata olla.
Atkinson näitas,kelt on 2006 esimest MM-i etapivõitu oodata.
Sellised mõtted siis mul.
-
- III järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator
-
Noh seda ma mõtlesingi õigete meeskonnaliikmete all, ega meeskond ainult sõitjatest koosne. Kui meeskonnas on õiged inimesed, kes suudavad otsustavatel hetkedel auto tööle panna ja sõitjad kes suudavad autoga kiiresti sõita siis ju on ikka mõtet jätkata.mees lõunast kirjutas:eip point lihtsalt selles et varemgi kuuldud teami suhtumist
ja seda erinevate pilootide suust.a la s..a kah äkki täna veab.
pilootide valik muidugi eraldi teema
Selle hooaja võtaks kokku sellise lausega: „Kui Petter, Marcus ja Markko starti jõudsid, oli Sebastien juba parima ajaga finišis.”
Jääme ootama Fordi poolset otsust Markko suhtes ning jääb loota, et järgmise aasta reeglimuudatused muudaksid hooaega veidi põnevamaks.
Loeb on hea sõitja ja mul pole ta vastu midagi, aga MM võiks muutuda tasavägisemaks ja ralli võitja selguda 3ndal päeval mitte esimese päeva lõpus.
Jääme ootama Fordi poolset otsust Markko suhtes ning jääb loota, et järgmise aasta reeglimuudatused muudaksid hooaega veidi põnevamaks.
Loeb on hea sõitja ja mul pole ta vastu midagi, aga MM võiks muutuda tasavägisemaks ja ralli võitja selguda 3ndal päeval mitte esimese päeva lõpus.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
duvalil läks ju natuke enam kui halvasti - masendavalt.Märtinfänn kirjutas:Nüüd siis Sidruni boss kiidab Duvali.Ta on ikka nisuke pirts p....e küll.Kui läheb Duvalil halvasti siis kirub maa põhja.Aga nii kui läheb õnneks siis on kohe kõik halb unustatud.
duvali enda sönul oli viga kaardilugejas, kiitis praegust abimeest ja ytles et eneskindlus on tagasi,muidugi töusis see veel pärast tänast vöitu.
Colinist kahju - siiski loodan, et VWAG grupp otsustab '06 skodaga wrc sarjas jätkata ja Colin esipiloodiks saab ( nagu on ka sahinad olnud - et kui koda jätkab, siis Colin roolis).
Aga, mina ei jagaks eelkirjeldatute rõõmu duvali üle - mees on ikka nii kuradima ebastabiilne et isiklikult pakuksin teda esimeseks tööta jääjaks järgmine hooaeg.
Marko koha pealt on küsimus, et kumb - kas subaru v ford?
Aga, mina ei jagaks eelkirjeldatute rõõmu duvali üle - mees on ikka nii kuradima ebastabiilne et isiklikult pakuksin teda esimeseks tööta jääjaks järgmine hooaeg.
Marko koha pealt on küsimus, et kumb - kas subaru v ford?