Praegu ei tööta süsteem lõpuni hästi ja las pusivad sellise koormuse pealt ennast paremaks. Küll kõik lõpuks korda saavad.RenoK kirjutas:Teiesuguste, kes korralikult ettevõtmist ei toeta ning proovivad igatipidi senti taga ajada ja siis hiljem vinguvad, et "jälle ei toimi", süsteem ei korralikult ei toimigi.TomPoiss kirjutas:Maksin viimati mobiiliga ja google plays lõpetasin ära niiöelda maksmise, et ei taha rohkem. Et saaksin osta täpselt enne rallit (2rallit ühe hinnaga siis suht igakord). ja siis enne rallit hakkasin uut kuu pääset ostma ja vaatasin, et ohoh juba olemas.
WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC+
Igaühe vaba valik on see kuidas või kui palju ta toetab või millal ta teenust kasutab. Selle kohta ei tohiks üldse kellegil midagi öelda olla, sest seda teenust kasutatakse ikkagi vabatahtlikult ja kui ei taha siis ei kasuta üldse. Sellisel juhul hüppad ka kraesse ja küsid miks ma üldse ei kasuta?RenoK kirjutas:Teiesuguste, kes korralikult ettevõtmist ei toeta ning proovivad igatipidi senti taga ajada ja siis hiljem vinguvad, et "jälle ei toimi", süsteem ei korralikult ei toimigi.TomPoiss kirjutas:Maksin viimati mobiiliga ja google plays lõpetasin ära niiöelda maksmise, et ei taha rohkem. Et saaksin osta täpselt enne rallit (2rallit ühe hinnaga siis suht igakord). ja siis enne rallit hakkasin uut kuu pääset ostma ja vaatasin, et ohoh juba olemas.
+1 Just niiSilk kirjutas:Tegelikult hoiab kokku rohkem ja ei näe pointi miks maksta selle eest kui rallit isegi ei toimu.RenoK kirjutas: Kindlasti ei ole kade. Ei ole kahju maksta mõni euro kuus, et rallit vaadata ja oma kommentaaris ei mõelnudki seda, kellel see nö. bug on. Mõtlesin selle all silmas seda, kes katkestavad ja ostavad ja siis katkestavad, et mõni sent säästa.
Igaühe vaba valik on see kuidas või kui palju ta toetab või millal ta teenust kasutab. Selle kohta ei tohiks üldse kellegil midagi öelda olla, sest seda teenust kasutatakse ikkagi vabatahtlikult ja kui ei taha siis ei kasuta üldse. Sellisel juhul hüppad ka kraesse ja küsid miks ma üldse ei kasuta?TomPoiss kirjutas:RenoK kirjutas:Teiesuguste, kes korralikult ettevõtmist ei toeta ning proovivad igatipidi senti taga ajada ja siis hiljem vinguvad, et "jälle ei toimi", süsteem ei korralikult ei toimigi.TomPoiss kirjutas:Maksin viimati mobiiliga ja google plays lõpetasin ära niiöelda maksmise, et ei taha rohkem. Et saaksin osta täpselt enne rallit (2rallit ühe hinnaga siis suht igakord). ja siis enne rallit hakkasin uut kuu pääset ostma ja vaatasin, et ohoh juba olemas.
Ei hüppa kellegile kraesse, kes ei kasuta. Minu kommentaar oli suunatud vingujatele, kel alati nina viltu kui mingi tehniline probleem vaevab All Live'i, aga ise koonerdavad iga sendi pealt. Selliseid siin foorumis rohkem kui mitu. Võibolla jah, mitte personaalselt Sina või keegi teine, kes siin sõna võttis.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
RenoK +1 sinu jutule. Olen sama meelt. See kes ei maksa peaks suu kinni hoidma kui mingi tehniline jama on.
Kautselt võib seda varguseks nimetada.
Kautselt võib seda varguseks nimetada.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Käisin iseteenindavas bensiinijaama, kus panin krediitkaardi enne sisse, tankisin ära ja lõppsummaks näitas 0 eurot. Sõitsin koju, seal kontoväljavõtet kontrollides ei näidanud midagi ehk oli 0 eurot. Mis ma järgmisel korral teistmoodi peaksin tegema?Olts kirjutas:Võtsin poest asju sest poe uks oli lahti ja müüjat polnud.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Ära muretse selle nad võtavad sul nagu koliseb ühel päeval tagasi. Ja seda ka järgmine kord, kui sama moodi juhtub.Ruutu kirjutas:Käisin iseteenindavas bensiinijaama, kus panin krediitkaardi enne sisse, tankisin ära ja lõppsummaks näitas 0 eurot. Sõitsin koju, seal kontoväljavõtet kontrollides ei näidanud midagi ehk oli 0 eurot. Mis ma järgmisel korral teistmoodi peaksin tegema?Olts kirjutas:Võtsin poest asju sest poe uks oli lahti ja müüjat polnud.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
+1 Mistral. Mehed lähevad asjaga utoopiliseks ära, proovides igatipidi õigustada end.. A siis, kui "heartbeat error 501" ette viskab on kõigil näpud püsti, et nahhui ei toimi?Mistral kirjutas:Ära muretse selle nad võtavad sul nagu koliseb ühel päeval tagasi. Ja seda ka järgmine kord, kui sama moodi juhtub.Ruutu kirjutas:Käisin iseteenindavas bensiinijaama, kus panin krediitkaardi enne sisse, tankisin ära ja lõppsummaks näitas 0 eurot. Sõitsin koju, seal kontoväljavõtet kontrollides ei näidanud midagi ehk oli 0 eurot. Mis ma järgmisel korral teistmoodi peaksin tegema?Olts kirjutas:Võtsin poest asju sest poe uks oli lahti ja müüjat polnud.
Mehed ei lähe utoopiliseks ära, sest mul pole praegu ega pole kunagi olnud WRC plussi, sest ei ole aega reedest laupäevani ülekandeid vaadata. Aga olen kindlalt nende paadis, et korralik platvorm ja teenus peavad ise hoolitsema selle eest, et teenuse eest raha võtavad. Kui ei võta, siis nii ongi.RenoK kirjutas:
+1 Mistral. Mehed lähevad asjaga utoopiliseks ära, proovides igatipidi õigustada end.. A siis, kui "heartbeat error 501" ette viskab on kõigil näpud püsti, et nahhui ei toimi?
WRC ALL LIVE, it is now possible to purchase the 12 MONTH subscription with a 30% discount!
Promo code for the discount is "SHRE30" (Promo code available until 31.07.2019)
62.99 EUR12-Months
62.99 EUR12-Months
Aitäh.336699 kirjutas:WRC ALL LIVE, it is now possible to purchase the 12 MONTH subscription with a 30% discount!
62.99 EUR12-Months
-
- Rallifoorum 24/7
WRC+ midagi muutnud natukene. Eile läks esimest korda raha ise maha, kuigi alati olen canceldanud. Täna siis vaatasin, et kuidas saaks maksmise ära canceldada aga ei näe valikut enam. Keegi teab?
https://www.upload.ee/image/10551352/Sc ... .54.10.png
https://www.upload.ee/image/10551352/Sc ... .54.10.png
-
- Rallifoorum 24/7