Pigem ikka see, et peale eestlaste see asi suurt kedagi ei huvita ja nüüd osteti korraga mõlemad särgid äramarko1509 kirjutas:Et eestlased pigem XL ja XXL mõõtu ?ASK kirjutas:Tundub, et eestlased on suured rallifännid sõna otseses mõttes. WRC shopis on Hyundai lett XL ja XXL mõõtu fänninännist tühjaks ostetud:)
WRC hooaeg 2020
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC hooaeg 2020
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Noo, norida ju võisLärri kirjutas:Pigem ikka see, et peale eestlaste see asi suurt kedagi ei huvita ja nüüd osteti korraga mõlemad särgid äramarko1509 kirjutas:Et eestlased pigem XL ja XXL mõõtu ?ASK kirjutas:Tundub, et eestlased on suured rallifännid sõna otseses mõttes. WRC shopis on Hyundai lett XL ja XXL mõõtu fänninännist tühjaks ostetud:)
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
ADAMO BUOYANT ABOUT TITLE DEFENCE
https://www.wrc.com/en/editor-tree/seas ... confident/
Asked how he felt Tänak was settling in at Hyundai, Adamo said: “It’s my job to make him feel comfortable. It’s not about him feeling at home, home is where we have family and friends. I want him to feel comfortable, which means we welcome him, we listen, we share information and we make sure we react to his input.”
Kõik on paigas!
https://www.wrc.com/en/editor-tree/seas ... confident/
Asked how he felt Tänak was settling in at Hyundai, Adamo said: “It’s my job to make him feel comfortable. It’s not about him feeling at home, home is where we have family and friends. I want him to feel comfortable, which means we welcome him, we listen, we share information and we make sure we react to his input.”
Kõik on paigas!
Täitsa jube on kuulata seda ,,Kuuendat käiku'' ja pahvi lolle küsimusi.. Aava oleks mitu korda tahtnud vist pimedasse kohta saata pahvi.. oeh
-
- Rallifoorum 24/7
Colin Clark&DirtFish intervjuud viimasest Tänaku/Hyundai testist
Ott Tänak:https://youtu.be/rKFTvd4RZ_M
Martin Järveoja:https://youtu.be/hJ45K9AiGZE
Andrea Adamo:https://youtu.be/m9uDxJ3Fmvc
Ott Tänak:https://youtu.be/rKFTvd4RZ_M
Martin Järveoja:https://youtu.be/hJ45K9AiGZE
Andrea Adamo:https://youtu.be/m9uDxJ3Fmvc
-
- Moderaator
- Kontakt:
Kuulasin ka selle ära. Kohati oli päris piinlik isegi Urmole. Aga samas ega seda Pahvi ümber ei õpeta.Pahv jääb Pahviks. Samas teab ta rallist rohkem kui JärvelaCTR kirjutas:Täitsa jube on kuulata seda ,,Kuuendat käiku'' ja pahvi lolle küsimusi.. Aava oleks mitu korda tahtnud vist pimedasse kohta saata pahvi.. oeh
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ma olen mitmelt poolt kuulnud, et see pidi jube olema ja seetõttu ei taha oma aega raisata nende jubedate kohtade kuulamisele. Mida ta seal küsis, et see nii hull oli?
-
- I järgu kommentaator
Mu arust oli suht naljakas kuulata. Ma arvan et rallikaugele inimesele ehk isegi suht ok intervjuu. Aga kohati oli piinlik tõesti.
-
- Rallifoorum 24/7
Huvitav kas ralli raadioga on nüüd siis kõik?
Kogu selle kodulehe uuendusega ei suutnud tuvastada enam raadiot.
Kogu selle kodulehe uuendusega ei suutnud tuvastada enam raadiot.
No paar asja.. ,,et no rallimehed ju erinevad nö tavasportlastest selle tõttu, et ega nad ju niisama trenni ei tee.. Et ei lähe ju spetsiaalselt kuskilt staadionile/väljakule..''MadMax kirjutas:Ma olen mitmelt poolt kuulnud, et see pidi jube olema ja seetõttu ei taha oma aega raisata nende jubedate kohtade kuulamisele. Mida ta seal küsis, et see nii hull oli?
,,ja no kui te nii kõvad mehed olete, siis Tšiili jäi ära ja miks te nüüd ise ei korralda siin MMi..''
Selle peale Aava vastas ala, et kui sa oleks geograafia tunnis piisavalt käinud, siis teaksid, et mis kevadel maapind teeb vm
Pole sõnasõnalt copy-paste, aga sellises stiilis intekas..
-
- Moderaator
- Kontakt:
CTR kirjutas:No paar asja.. ,,et no rallimehed ju erinevad nö tavasportlastest selle tõttu, et ega nad ju niisama trenni ei tee.. Et ei lähe ju spetsiaalselt kuskilt staadionile/väljakule..''MadMax kirjutas:Ma olen mitmelt poolt kuulnud, et see pidi jube olema ja seetõttu ei taha oma aega raisata nende jubedate kohtade kuulamisele. Mida ta seal küsis, et see nii hull oli?
,,ja no kui te nii kõvad mehed olete, siis Tšiili jäi ära ja miks te nüüd ise ei korralda siin MMi..''
Selle peale Aava vastas ala, et kui sa oleks geograafia tunnis piisavalt käinud, siis teaksid, et mis kevadel maapind teeb vm
Pahv: Sa oled muidu kõva mees aga valmistasid mulle ikka suure pettumuse kui JWRC tiitlist ilma jäid.
Nüüd korraldete veel rally estonia olümpia ajal. Miks? ma ei saa ju tulla. Selle sa PEAD mulle heastama.
W.T.F ütleks selle peale. Märtin oleks elle jutu peale ammu juba minema kõndinud.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
noh ma ütleks, et Urmo saab ka naljast aru ja võtab osasid küsimusi huumorina, mis kõlab ka mõningastes vastustes...Kolin kirjutas:CTR kirjutas:No paar asja.. ,,et no rallimehed ju erinevad nö tavasportlastest selle tõttu, et ega nad ju niisama trenni ei tee.. Et ei lähe ju spetsiaalselt kuskilt staadionile/väljakule..''MadMax kirjutas:Ma olen mitmelt poolt kuulnud, et see pidi jube olema ja seetõttu ei taha oma aega raisata nende jubedate kohtade kuulamisele. Mida ta seal küsis, et see nii hull oli?
Pahv: Sa oled muidu kõva mees aga valmistasid mulle ikka suure pettumuse kui JWRC tiitlist ilma jäid.
Nüüd korraldete veel rally estonia olümpia ajal. Miks? ma ei saa ju tulla. Selle sa PEAD mulle heastama.
W.T.F ütleks selle peale. Märtin oleks elle jutu peale ammu juba minema kõndinud.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Sedant nüüd küll. Aga ikkagi sellist möla ajada on ka valusaix kirjutas:noh ma ütleks, et Urmo saab ka naljast aru ja võtab osasid küsimusi huumorina, mis kõlab ka mõningastes vastustes...Kolin kirjutas:
-
- I järgu kommentaator
Üks asi on seda ajada raadios, teine asi läbi videopildi. Näiteks kui Kruus oleks Aavale samamoodi öelnud enda saates, siis me räägiks, et küll oli hea saade.Kolin kirjutas:Sedant nüüd küll. Aga ikkagi sellist möla ajada on ka valusaix kirjutas:noh ma ütleks, et Urmo saab ka naljast aru ja võtab osasid küsimusi huumorina, mis kõlab ka mõningastes vastustes...Kolin kirjutas:
Polnud sel Kuuendal Käigul häda midagi, täitsa ok kuulamine oli. Rohkem nagu küll Urmo monoloog ja Pahvi jaoks "pikad ja igavad" vastused, siis minu jaoks huvitavad ja asjatundlikud kommentaarid ja arutelud Urmo poolt.
Las see Pahv pahvib, ei maksa nii negatiivne olla ja kohe maha hakata tegema, sest neid ralliteemalisi podcaste/saateid tekkinud nagu seeni peale vihma ja valiku teeb igaüks ise mida kuulab, mida mitte.
Las see Pahv pahvib, ei maksa nii negatiivne olla ja kohe maha hakata tegema, sest neid ralliteemalisi podcaste/saateid tekkinud nagu seeni peale vihma ja valiku teeb igaüks ise mida kuulab, mida mitte.
Rallime Mönuga !
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kas ainult värvide järgi tundub või ongi Hyndai oluliselt lühemaks tehtud sel aastal? Või on telgede vahe pikem?viplala kirjutas:Leia erinevusi (foto RF-st).
-
- Rallifoorum 24/7
Visuaalselt tundub kuidagi kõrgem ja pontsakam võrreldes eelmise aastaga. Peaaegu nagu Toyota juba.