WRC Rally Estonia 2020
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC Rally Estonia 2020
Kas kellegil on aimu kus täpselt toimub katse Kambja (Power Stage)
Perimeetri kaardil seda ei ole.
Kas see koht on kõigile kes on pileti ostnud või mingi privaatne koht:
https://www.rallyestonia.ee/digiajakiri/ralli-kaart/
Perimeetri kaardil seda ei ole.
Kas see koht on kõigile kes on pileti ostnud või mingi privaatne koht:
https://www.rallyestonia.ee/digiajakiri/ralli-kaart/
Perimeetri kaardil täitsa olemas. Maaritsa ja nõuni vahel see mis läbib leigot
Poolteist nädalat rallini ja mu sugulaste juures pole keegi käinud, kuigi talu perimeetris. Saatsin e-kirja korraldajatele..... ei vastata. Kahtlane. Tuleb vist autole kängururauad muretseda ja läbi teetõkete rammidalinni kirjutas:Juhtusin olma tuttava juures perimeetris, kui RE tibi õuele sõitis ja olukorda slgitas. Peremees pidi nädala jooksul andma kõigi pereliikmete ja võimalike külaliste iskikukoodid ja autonumbrid. Sellele vastavalt väljastatakse autoload ja tasuta rallipassid, et inimesed ikka koju saaks vajadusel.marko1509 kirjutas:Ma arvan et kõik perimeetris olevad elanikud ikka eraldi mingit luba ei saagi..
Vähemalt ma pole küll saanud... Aga pole kinnistu ja otse vastu kiiruskatset, küll jah väga lähedal.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Mu kõrvadest mööda jooksnud või ei ole sellest räägitud, aga kas eestlased saavad WRC+ tasuta või siis soodsamalt selleks ralliks?
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Postimees grupp kannab kõik katsed üle - K2; K11; PM.ee
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
-
- Rallifoorum 24/7
Sain RE-lt sellise vastuse
Tere! Katsetekaardid ja pealtvaatamisalade tutvustused leiate ralliajakirjast, mis ilmub sellel reedel ja on leitav Circle K jaamadest.
Tere! Katsetekaardid ja pealtvaatamisalade tutvustused leiate ralliajakirjast, mis ilmub sellel reedel ja on leitav Circle K jaamadest.
-
- Rallifoorum 24/7
Miks peaks? K12 jooksevad vist kõik katsed tasuta aga ise ostan kindlasti WRC+ ... sest ma suudan ainult ETV-st Eesti keelset kommentaari taluda.snakeplissken kirjutas:Mu kõrvadest mööda jooksnud või ei ole sellest räägitud, aga kas eestlased saavad WRC+ tasuta või siis soodsamalt selleks ralliks?
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Diagnoos: rallisõltlane
CarKlaasist saad ju sooduse.snakeplissken kirjutas:No Aava siin lubas, aga tundub, et ei tule midagi.
Tõenäoliselt mõtles ta sooduse all eestlastele seda, et kõik katsed on nähtavad televisioonis (ERR, K2 ja K12) ja muidugi ka postimees online.
Lihtsalt väike kommunikatsiooni probleem.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Sain vastuse, andsin küla ja talu nime ning öeldi, et jääb välja. Sulaoja katse on ~10km kaugusel.-LaVal- kirjutas:Poolteist nädalat rallini ja mu sugulaste juures pole keegi käinud, kuigi talu perimeetris. Saatsin e-kirja korraldajatele..... ei vastata. Kahtlane. Tuleb vist autole kängururauad muretseda ja läbi teetõkete rammidalinni kirjutas:Juhtusin olma tuttava juures perimeetris, kui RE tibi õuele sõitis ja olukorda slgitas. Peremees pidi nädala jooksul andma kõigi pereliikmete ja võimalike külaliste iskikukoodid ja autonumbrid. Sellele vastavalt väljastatakse autoload ja tasuta rallipassid, et inimesed ikka koju saaks vajadusel.marko1509 kirjutas:Ma arvan et kõik perimeetris olevad elanikud ikka eraldi mingit luba ei saagi..
Vähemalt ma pole küll saanud... Aga pole kinnistu ja otse vastu kiiruskatset, küll jah väga lähedal.
Meie katsete perimeeter uueneb ja läheb väiksemaks. Selle nädalal lõpus on uus perimeeter kodulehel üleval.
ETV teeb mitu 30-minutilist otsesaadet service park'ist, spordiuudised on tavapärasest pikemad ning punktikatse on otseülekandes, nagu ikka.
Tuli ka ametik teade, et Service Park suletud. Need, kelle pass nägi SPd ette, saavad osaliselt raha tagasi.
facebookis uudis ka service parki kohta.
Eks aina kõsitavamaks muutub ka see, kas üldse raja äärdegi lastakse. Kui nüüd järgmised nädal otsa ikka 15-20 uut nakatunut päevas juurde tiksub siis võime 2 päeva enne rallit saada uudise, et sorry, aga toimub ilma publikuta.
Huvitav, et kodulehel vaid ingliskeelne uudis aga nagu aru saab, peab ise raha tagasi küsima...
https://www.rallyestonia.ee/en/spectato ... pectators/
Eks aina kõsitavamaks muutub ka see, kas üldse raja äärdegi lastakse. Kui nüüd järgmised nädal otsa ikka 15-20 uut nakatunut päevas juurde tiksub siis võime 2 päeva enne rallit saada uudise, et sorry, aga toimub ilma publikuta.
Huvitav, et kodulehel vaid ingliskeelne uudis aga nagu aru saab, peab ise raha tagasi küsima...
-
Vaheta keel ära siis saad ka eestikeelse.Sala kirjutas:facebookis uudis ka service parki kohta.
https://www.rallyestonia.ee/pealtvaataj ... e-suletud/
-
- Rallifoorum 24/7
Osad pealtvaatamisalad muutuvad, kulbilohu oma on näiteks uude kohta kolinud kui algselt märgitud oli
-
Käidud hommikul kell 8 igal Juhul Peetri Cirklis ei olnud. Kas kellegi on mingit täpsemat infot?vilkuj kirjutas:Sain RE-lt sellise vastuse