Rally Turkey Marmaris 2020 DAY3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Re: Rally Turkey Marmaris 2020 DAY3
Evans võib hetkel kõige õnnelikum meea olla
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
- I järgu kommentaator
Eks need olidki selleks loetud, et ära sõnuda
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Ma olen alati olnud mõttega, et igasugused loterii auto ja rehvi lõhkumise rallid ja rallid kus stardipositsioon mängib ülisuurt rolli peaks olema hooaja esimeses pooles, et hooaja lõpp kujuneks nö täiega andmiseks. Või tehku erand ja toogu nö vahuga rehvid sellisteks rallideks, loodetavasti tulevikus midagi tehakse selle ralliga. Sest ma ei tea kuidas teistega on, aga minule selline asi ei paku eriti midagi, isegi kui Tänak oleks seal praegu 10 minutilise eduga.
-
- III järgu kommentaator
Nõus. Ma ei saagi aru, et kas promootor ja FIA on üliõnnelikud, et sportlikus mõttes absurdralli, aga publikule leiba ja tsirkust.KidrA kirjutas: ↑20 Sept 2020, 10:53 Ma olen alati olnud mõttega, et igasugused loterii auto ja rehvi lõhkumise rallid ja rallid kus stardipositsioon mängib ülisuurt rolli peaks olema hooaja esimeses pooles, et hooaja lõpp kujuneks nö täiega andmiseks. Või tehku erand ja toogu nö vahuga rehvid sellisteks rallideks, loodetavasti tulevikus midagi tehakse selle ralliga. Sest ma ei tea kuidas teistega on, aga minule selline asi ei paku eriti midagi, isegi kui Tänak oleks seal praegu 10 minutilise eduga.
Ott tegi Ogieriga võrreldes targasti, et eile juba katkestas. Saab nüüd kruiisida ja PSi punkte vähemalt püüda. Ogieri kogenematus maksis kurvalt kätte ja ta ei tulnud selle pealegi, et viimasel päeval katkestamine kõige kahjulikum.
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
Citröen oli Shitröensnakeplissken kirjutas: ↑20 Sept 2020, 11:03 Ootaks nüüd Ogieri naise twitterist mõnda mahlakat kommentaari
Toyota on ?
Tõsine küsimus: Nimetage üks hea põhjus miks see ralli peaks kalendris olema ja Rally Estonia mitte?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Publikut ka ei lastud raja äärde juMasterPuppet kirjutas: ↑20 Sept 2020, 10:55Nõus. Ma ei saagi aru, et kas promootor ja FIA on üliõnnelikud, et sportlikus mõttes absurdralli, aga publikule leiba ja tsirkust.KidrA kirjutas: ↑20 Sept 2020, 10:53 Ma olen alati olnud mõttega, et igasugused loterii auto ja rehvi lõhkumise rallid ja rallid kus stardipositsioon mängib ülisuurt rolli peaks olema hooaja esimeses pooles, et hooaja lõpp kujuneks nö täiega andmiseks. Või tehku erand ja toogu nö vahuga rehvid sellisteks rallideks, loodetavasti tulevikus midagi tehakse selle ralliga. Sest ma ei tea kuidas teistega on, aga minule selline asi ei paku eriti midagi, isegi kui Tänak oleks seal praegu 10 minutilise eduga.