Seda kindlasti. Greensmithiga samas tempos sõitmine kasuks ei tulnud ja ma olen ka kirjutanud kuidas ta aktsiad langesid Fordiga viimastel aastatel, seal ei olnud midagi võita lihtsalt. Lihtsalt vajud unustusse teiste tiimide jaoks. WRC2 tipp tehnikaga on atraktiivsem variant oma võimete näitamiseks. Aga point selles, et Teemu pole aastatega aeglasemaks muutunud, kui ta sõitis seal 2017 aasta esimesed kaks rallit WRC'ga 6. ja 4. koht ja 7. ralli tuli esimene poodium siis need oskused pole kuhugi kadunud, vastupidi on tulnud oskusi ja kogemusi juurde. Lihtsalt masin on istumise all stagnaseerunud kiiremas tempos kui on suudetud oma oskusi näidata. Aga ega lõpuks vahet polegi kes selle koha saab, peaasi et tehakse parim valik, et kolmas sõitja suudaks Toyotade elu võimalikult paljudel kordadel raskemaks muuta, nagu Breen seda seni väga edukalt suutnud on. Solbergilt ma hetkel kiirust ja kindlameelset sõitu näinud pole. Loodame, et Hispaanias üllatab kõiki positiivselt ja pöörab kaalukausi enda kasuks.snakeplissken kirjutas: ↑02 Okt 2021, 08:58 Ta oleks pidanud Gus'i purustama oma kogemuste ja kiirusega, aga sõitis samas liigas. Sellise sõiduga näeb ta und kõrgemast klassist. Seda ütles ka Jouhki.
70. Secto Rally Finland 2021
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 70. Secto Rally Finland 2021
Viimati muutis KidrA, 02 Okt 2021, 09:40, muudetud 1 kord kokku.
Ega Lappi ka Fordiga väga kiirelt ei sõitnud, nii nagu Toyotaga nüüd. Koduralli muidugi aga pigem oleneb väga ka sellest mis auto kellelegi sobib. Suninen võiks saada Hyundai WRC´ga võimaluse, äkki tuleb midagi välja. Fordil puudus võimalus testida, auto arendusega oli probleeme ja kõik muu sinna otsa mis rahapuuduse tõttu takistasid.
Breeni minekut vaadates ma ütleks isegi, et kas Adamo viga ei teinud talle täiskohaga 3. piloodi staatust mitte andes. Sordost oleks muidugi kahju aga mina isiklikult oleks ainult Breeni peale üle läinud.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Breeniga see jama, et tal pooltel rallidel ei ole mingit kogemustki WRCga. Teistel seal suur eelis.
Ma arvan, et Adamo läheb kindlasti edasi kolmanda auto jagamisega.
Ma arvan, et Adamo läheb kindlasti edasi kolmanda auto jagamisega.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Üldis juba 6 sekki kaotust evansiga. Tundub et britt läheb oma teed nagu 2020 rootsis
-
- Rallifoorum 24/7
-
- I järgu kommentaator
Tore kui põnevust jätkub. Ehk teise ringiga vahed ei suurene väga täna ja siis saab homme veel huvitavam olema.
-
- Rallifoorum 24/7
Suht aeglane sillakurv, otse teisele teele ja tagurdas kraavi kinni...
Praegu kui seal Linnamäe väljasõidu kohas oleks Eesti lipuga lehvitanud. Oleksin kiirelt metsa ära jooksnud ja punastanud kuskil puu taga.
Mille põhjal sa seda arvad?snakeplissken kirjutas: ↑02 Okt 2021, 09:13Praegu tundub küll, et Ott on limiidile kõige ligidamal.
-
- Rallifoorum 24/7
Kui kruusa poleks olnud oleks posti pannud 150ga
E: okei see post oli nii peenike et poleks võibolla tunda andnudki
E: okei see post oli nii peenike et poleks võibolla tunda andnudki