II järgu kommentaator

Hilinenud õnnesoovid RIHO P´le

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Mis mul siin siis veel öelda on:
Jälle jäävad 2 etappi vahele
Kohtume Prantsusmaal.
Edukat rallit kõigile.
Jälle jäävad 2 etappi vahele
Kohtume Prantsusmaal.
Edukat rallit kõigile.
Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

Haahaa,pipart sulle keelepeale...siin on tegemist ressursside õige kasutamisega.Sander on pidanud iga nädal šampust pritsima...noh kaua sa ikka jõuad koguaeg pidutseda ,nüüd sai ta tervisevetele saadetud.kiilakass kirjutas:Kas mitsubishil on probleeme rahadega?:)
irw vaata mis teil pesukotis toimub...Krusa vandaalitseb oma töövahendiga ja olla selle lausa maani maha põletanud!!!
Maineka nimega sõitja

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Nüüd Sulle pipart keele peale. Loodan, et see nii ei lähe. Vastasel juhul ei tule Pesukoti juures üldse midagialk kirjutas:Kuna eesti ühe suurema erakonna juht on alustanud oma mõttekaaslastega riigipöördekatse ettevalmistamist ja tahetakse läbiviia mai kuu jooksul,siis arvatavasti jääb Jaanipäev ära...ehk toimub Ivanovo den!!!
Natuke asjakohast ka. UK etapist liitub RFCO hooajaga üks Saksamaa esindaja. Vihjeks niipalju, et tegu on Global Ranking Top10 piloodiga. Hetkel käivad läbirääkimised(ränka pappi tahab). Ja kui, siis liitub ta Olsbergs meeskonnaga.
Kuidas UK rahvale meeldib?
PS. Milor-i ees vabandused, et eelmine etapp SS3 tuppa ei mahtunud. Minu viga, et tuba nii väike sai tehtud. Hiljem mudugi parandasime vea ja Milor sai omanimelises toas uhkes üksinduses segamatult aja ära sõita.
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Palju õnne poodiumile...Riho P tegi fantast võistluse!!!
Paistab,et kaassõitjad kogesid rohkem ebaõnne kui mina,et kuues koht on sellise sõiduga üleootuste hea.Ja mis kõigetähtsam,Mitsu säilitas meeskondliku esikoha,napilt aga siiski...
PS. Õnne ka Milorile,said esimese katsevõidu...
Paistab,et kaassõitjad kogesid rohkem ebaõnne kui mina,et kuues koht on sellise sõiduga üleootuste hea.Ja mis kõigetähtsam,Mitsu säilitas meeskondliku esikoha,napilt aga siiski...
PS. Õnne ka Milorile,said esimese katsevõidu...
Maineka nimega sõitja
29.Ludooowrc lisatud