Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Tere, tere!Krusa kirjutas:Burns, kas oled valmis RFC kampa vastu võtma või hakkame Suvelaagri tarbeks kohta otsima? Kuupäev oleks näiteks 9.juuni, laupäev?
Ei ole probleemi, katel ka nuud korras ja saunasgi juba kaidud. Aga mis rahvas arvab sellest kui see teha reedesel paeval, sest ma juba puhapaeval tool.
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

Moderaator

Olete kõik ralli "hullud" oodatud minu juurde suvelaagrisse 15 juuni. Käia saab ka saunas, nii et kaasa võtta käterätid, pesemis asjad on olemas. Magamiskohti peaks ka jaguma aga seda saab veel täpsustada. Paluks siis kõigil mulle teada anda, kes on kindlalt tulijad, siis tean kas mahuvad kõik magama. Loodame, et ilm on meid kõiki soosiv, saaks väljas grillida ja sees rallitamise ja saunatamisega tegelda.
Jään kõigi arvamusi ootama!!!
Jään kõigi arvamusi ootama!!!
Diagnoos- Rallisõltlane
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

No jah, eks ma hakka siis võimalikke varjante välja mõtlema. Kuigi praegu isegi ei aima midagi.Krusa kirjutas:Ei saa ju öelda, muidu pole üllatusBurns kirjutas:Mis see küll olla võibKrusa kirjutas:Kohal.
PS.Burns, Sind ootab ees ka üllatuskaristus![]()
![]()
500 kätekõverdust!!!
Ja ega mulle tegelikult mingid üllatused meeldigi. Nii et, kes tahab mulle mõeldud üllatust endale saada andku aga julgelt Krusale teada.
Diagnoos- Rallisõltlane
II järgu kommentaator