Soovitan soojalt, juba see et see kvalifikatsioon nii põnev on ja et rammimine tuleb ära unustada kui tahad terve autoga finishisse jõuda. Boxi värk on ka päris keeruline, kuna nüüd ju kummidevahetus ka ja õigel ajal nuppe päris palju vaja vajutada.Heix kirjutas:AssamallaBurns kirjutas:Sain siis endale eelmine nädal F1 2006 ja minu meelest siiani parim selles mängude seerias. Lahe on see, et kavalifikatsiooni sõidud on ka nii nagu nad sel hooajal on. Võrreldes eelmise osaga on ka seda parandatud, et auto laguneb rohkem-kui ikka täiega tagant sisse teisele panna, siis on katkestamine kindlustatud, tiivad puru ja rattad lendavad alt minema. Taset on ka natuke raskemaks tehtud, nii et kui päris lõpust startida siis ette otsa asja pole. Muidugi sõidan praegu ka "medium" tasemega nii, et "hardiga" on veel keerulisem. Career varjant on praktiliselt sama mis eelmises osas aga mulle selline viie hooaja asi meeldib.
Nii et kellel 2005 meeldis see ei pea kohe kindlasti ka 2006-s pettuma, asi on palju parem veelise eelmisel nädalal ei leidnud poest 2006 versiooni aga soetasin 05 ja see on juba super
Eks peab vist uuesti tee poe poole võtma:)
Aga tõesti olen sellest mängust vaimustuses:)