Moderaator

Mul tekkis selline küsimus, kas kellegil on äkki juhuslikult olemas VHS või DVD peal kas siis ETV, K2 või Eurospordi poolt näidatud WRC rallide kokkuvõtteid? Aastatest alates 1999 - 2005
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Rallifoorum 24/7

www.4rati.lv on olemas 2001 eurospordi pilt
"Come on, you can see more than that"
Moderaator

Kas äkki oleks võimalik seda DVD projekti kiirendada sõber/konkurent ja ma saaks neid endale ka kopida?Kolin kirjutas:Mul on K2 kokkuvõtted 2003 kuni 2005 olemas VHS-il Tulevikus tahaks need DVD-le saada
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

Moderaator

Kui selline võimalus oleks, et saaksid neid mulle laenata või mulle dvd peale need kõik kokkuvõtted teha oleks väga tänulik. Loomulikult seda kõike väikse tasu eest.margu206 kirjutas:Olen pidev rallide jälgija. Mul VHS peal 2001-2004, 2005 k.a. igast etapist kokkuvõte plus 2000-2004 aasta kokkuvõtted. tegelikult alates sellest ajast kui Märtin tehase meeskonnas sõitma hakkas. Momendil on käsil ettevalmistus ümber digitaliseerimiseks.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P

Oleksin ka nendest kokkuvõtetest huvitatud.
III järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Oleksin ka huviline, mõistagi hüvitaksin vaeva.margu206 kirjutas:Olen pidev rallide jälgija. Mul VHS peal 2001-2004, 2005 k.a. igast etapist kokkuvõte plus 2000-2004 aasta kokkuvõtted. tegelikult alates sellest ajast kui Märtin tehase meeskonnas sõitma hakkas. Momendil on käsil ettevalmistus ümber digitaliseerimiseks.
Mis stress, sõit nagu sõit ikka, ainult stopper pannakse käima!
I järgu kommentaator

Ma oleks samuti nõus neid dvd-sid soetama.Saate korvata oma vaeva.Ja selle eest õiglase hinna küsida.Kui saab valmis-tehke pakumine.
Ma olen ise ka rallisid lindistanud aga keegi on ikka kassettidele kallale saanud ja ülelindistanud
Ma olen ise ka rallisid lindistanud aga keegi on ikka kassettidele kallale saanud ja ülelindistanud
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

http://www.kalev.ee/kalevsport/
Selline programm ajab suu vett jooksma ja mitte ainult motospordi osas
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

uhhuu - tuleb vist kahh kiirelt telekate paiknemise üle tubades aru pidama hakata - esialgne kava on paljutõotav!schalke kirjutas:http://www.kalev.ee/kalevsport/
kaits kas sul tütar või, et pead lapse arvamist arutlema?
Moderaator

Kolin mingi aeg tagasi oli jutuks, et Sul olemas WRC kokkuvõtted 2003-2005 ja plaanis need DVD peale kopida. Kaugel projekt on?
Lisaks veel küsimus kas keegi oskab öelda kus saaks netist tõmmata EuroSpordi kokkuvõtteid hooaegadest 2002-2005?
Lisaks veel küsimus kas keegi oskab öelda kus saaks netist tõmmata EuroSpordi kokkuvõtteid hooaegadest 2002-2005?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P