Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

oli ka aeg juba. pole siia jõudnud eriti peale wales06'te, kuid nüüd tundub see trend murtud olevat.RudiTurbo kirjutas:Nu ma siin vahepeal vaatasin ka need rallide päevateemad olid 4 lehekülge pikad vahest, nüüd ikka mõnusalt juba läinud !
Urmo on Eesti rahva äratanud!
kiire küsimus, kindlasti vanade olijate jaoks elementaarne -- kuskohast on mobiilist wapi või browseri kaudu võimalik tulemusi tänapäeval vaadata? (peale wrc.comi, mis 2006 oli saast vähemalt)
---

Ma arvan, et tiimisiseselt peaks ta sel aastal veel Mikkole toeks olema ja aitama Fordil meeskondlik tiitel saavutada.jens kirjutas: Aga kas Jari-Matti polegi siis tiitliheitluses konkurendiks?:D
Toores kiirus ja oskused on tal kahtlemata olemas, talenti ehk rohkemgi kui Mikkol. Kindlasti võidab ka mõne ralli juba sel hooajal, aga tal veel natuke probleeme teelpüsimisega.
Kasuta ikka turvavööd ka!
II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

oli ka aeg juba. pole siia jõudnud eriti peale wales06'te, kuid nüüd tundub see trend murtud olevat.RudiTurbo kirjutas:Nu ma siin vahepeal vaatasin ka need rallide päevateemad olid 4 lehekülge pikad vahest, nüüd ikka mõnusalt juba läinud !
Urmo on Eesti rahva äratanud!
kiire küsimus, kindlasti vanade olijate jaoks elementaarne -- kuskohast on mobiilist wapi või browseri kaudu võimalik tulemusi tänapäeval vaadata? (peale wrc.comi, mis 2006 oli saast vähemalt)
II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

ah pole tänuväärt, kuulõpus saadan arveMärtinfänn kirjutas:Tere ka minu poolt.Koolis oli hea ralliuudiste kanal Valmacher,kes sõnumeid saatis.Iga sõnum pani imestama.Väga kahju Aavast,see katse tuleb ilusti.Kauri üle hea meel
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
I järgu kommentaator

---

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Iga ralli olgu see teenus siisvalmacher kirjutas:ah pole tänuväärt, kuulõpus saadan arveMärtinfänn kirjutas:Tere ka minu poolt.Koolis oli hea ralliuudiste kanal Valmacher,kes sõnumeid saatis.Iga sõnum pani imestama.Väga kahju Aavast,see katse tuleb ilusti.Kauri üle hea meel
Rallifoorum 24/7

Vaatad samast kohast nagu arvutist. tipi adre sisse ja tuleb, nats aeglaselt, aga ikkagi tuleb.ott kirjutas:kiire küsimus, kindlasti vanade olijate jaoks elementaarne -- kuskohast on mobiilist wapi või browseri kaudu võimalik tulemusi tänapäeval vaadata? (peale wrc.comi, mis 2006 oli saast vähemalt)
II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

alguses on tavaline eestlase värk -- ei saa minema. aga see et enne lõppu jõuab juba maha jahtuda... see on mingi teine diagnooskriux kirjutas:Huvitav, et Aaval olid suht nõrgad ajad stardist esimesse splitti ja viimasest splitist finishisse. Vahepealsel osal oli ta üks kiiremaid mehi rajal (praktiliselt võrdne Hirvosega).

Mis silt see on? "Go to hibernation mode" on siis kui katse l2bi?