Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

Hommikust kõigile. Loodan et Aaval on täna veidi kindlam käsi ja harjub rohkem uue autoga. 1 probleem on ka mul: Kas kellegil on ka probleeme rally raadioga? Ma olen kuulanud mitu viimast aastat ja nüüd kui proovin wrc saidilt siis ainult connectib uuesti ja uuesti ja ei taha üldse tööle hakata. Teab keegi aidata?
Ette tänades Tom
Ette tänades Tom
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!

Mul töötab ilusti.Tom kirjutas:Hommikust kõigile. Loodan et Aaval on täna veidi kindlam käsi ja harjub rohkem uue autoga. 1 probleem on ka mul: Kas kellegil on ka probleeme rally raadioga? Ma olen kuulanud mitu viimast aastat ja nüüd kui proovin wrc saidilt siis ainult connectib uuesti ja uuesti ja ei taha üldse tööle hakata. Teab keegi aidata?
Ette tänades Tom
Rallifoorum 24/7

http://wrc.com/jsp/wrr_pop.jspTom kirjutas:Hommikust kõigile. Loodan et Aaval on täna veidi kindlam käsi ja harjub rohkem uue autoga. 1 probleem on ka mul: Kas kellegil on ka probleeme rally raadioga? Ma olen kuulanud mitu viimast aastat ja nüüd kui proovin wrc saidilt siis ainult connectib uuesti ja uuesti ja ei taha üldse tööle hakata. Teab keegi aidata?
Ette tänades Tom
mis versioon sul media playerist on?
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Minu teada kõige viimasem versioon ja enne pole sellist asja olnud et connectib ja alustab uuesti connectimist iga sekund uuestivalmacher kirjutas:http://wrc.com/jsp/wrr_pop.jspTom kirjutas:Hommikust kõigile. Loodan et Aaval on täna veidi kindlam käsi ja harjub rohkem uue autoga. 1 probleem on ka mul: Kas kellegil on ka probleeme rally raadioga? Ma olen kuulanud mitu viimast aastat ja nüüd kui proovin wrc saidilt siis ainult connectib uuesti ja uuesti ja ei taha üldse tööle hakata. Teab keegi aidata?
Ette tänades Tom
mis versioon sul media playerist on?
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Hirvonen on vist rahul oma teise kohaga. Ei ole nagu pigutust näha.
Viimati muutis Kolin, 09 Veebr 2008, 11:08, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi

Kopeeri see Media Playeri "Open URL" reale http://broadcast.global-mix.net/?m=gmuk-n.one-fm&.wvxTom kirjutas:Hommikust kõigile. Loodan et Aaval on täna veidi kindlam käsi ja harjub rohkem uue autoga. 1 probleem on ka mul: Kas kellegil on ka probleeme rally raadioga? Ma olen kuulanud mitu viimast aastat ja nüüd kui proovin wrc saidilt siis ainult connectib uuesti ja uuesti ja ei taha üldse tööle hakata. Teab keegi aidata?
Ette tänades Tom