I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Ära ole sinisilmneSLy kirjutas:Henning ja Galli maksavad sõitmise eest suurt raha. Ei usu,et nad Wilsoni korraldusi peaksid kuulama. Sponsoritele ka ju kõrge koht tähtis.Kiiver kirjutas:Hommik! Sellest, et Hennig katsel seisab on kahju, lootsin täna tema ja Galli vahel põnevat lahingut ja ka seda, et mis juhtub siis kui nad Hirvonenile kanna peale peaksid astuma. Malcolm Wilson küll eile naeris Hennigu jutu peale, et mina ei lase kedagi mööda, kuid reaalsus oleks ma kardan teine olnud. Latvala ütles 11 katse kohta, et eelmisel aastal oli probleeme seal ja võttis seda nüüd ettevaatlikult.

OKKiiver kirjutas:Ära ole sinisilmneSLy kirjutas:Henning ja Galli maksavad sõitmise eest suurt raha. Ei usu,et nad Wilsoni korraldusi peaksid kuulama. Sponsoritele ka ju kõrge koht tähtis.Kiiver kirjutas:Hommik! Sellest, et Hennig katsel seisab on kahju, lootsin täna tema ja Galli vahel põnevat lahingut ja ka seda, et mis juhtub siis kui nad Hirvonenile kanna peale peaksid astuma. Malcolm Wilson küll eile naeris Hennigu jutu peale, et mina ei lase kedagi mööda, kuid reaalsus oleks ma kardan teine olnud. Latvala ütles 11 katse kohta, et eelmisel aastal oli probleeme seal ja võttis seda nüüd ettevaatlikult.
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Sandell juhib Hännineni ees ainult 4,2 sekiga - N-s vähemalt väga põnev seis.
Viimati muutis SLy, 09 Veebr 2008, 12:34, muudetud 1 kord kokku.

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

I järgu kommentaator